KABELL USB ME DRITE LED NE FORME X BASEUS LIGHTNING / TYPE-C 1m

Lek 1,000 Lek 1,500

PERSHRKIMI I PRODUKTITEMRI : KABELL USB ME DRITE LED NE FORME XMARKA : BASEUSMODELI : GJATESIA : 1mMATERIALI : ALIAZH ZINKU + NEJLONDALJE : 2.4APERSHTATET ME : PAISJET ME PORTE LIGHTNINGPERDORIMI...

PERSHRKIMI I PRODUKTIT

EMRI : KABELL USB ME DRITE LED NE FORME X

MARKA : BASEUS

MODELI : 

GJATESIA : 1m

MATERIALI : ALIAZH ZINKU + NEJLON

DALJE : 2.4A

PERSHTATET ME : PAISJET ME PORTE LIGHTNING

PERDORIMI : PER KARIKIM DHE TRANSMETIM TE DHENASH

VECORI : DIZENJIM ARTISTIK,

KUNDER TERHEQJES DHE NGATERRIMIT,

I DURUESHEM NDAJ PERDORIMIT,

ÇIP INTELIGJENT PER KARIKIM DHE TRANSMETIM TE SHPEJTE TE DHENASH,

KARIKON DHE TRANSMETON TE DHENA NJEKOHESISHT,

PERSHTATET GJERESISHT ME PAISJET APPLE ME PORTE LIGHTNING,

NEJLON I THURRUR SHTON JETEGJATESINE E PRODUKTIT,

KOKA METALIKE PREJ ZINKU TE DURUESHME NDAJ OKSIDIMIT DHE DEFORMIMIT,

KONTAKTE BAKRI TE PASTER KUNDER NXEHJES GJATE KARIKIMIT,

INDIKATOR LED QE TREGON STATUSN E KARIKIMT,

NYJE SUPER TE FORTA TE DURUESHME NDAJ THYERJES

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.