KABELL USB BASEUS ME DRITE LED NE FORME C LIGHTNING & TYPE-C

Lek 1,000 Lek 2,000

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : KABELL USB ME DRITE LED NE FORME C

MARKA : BASEUS

MODELI : CALCD-01

GJATESIA : 1m

MATERIALI : ALIAZH ZINKU + POLIESTER

DALJE : 2.4A FAST CHARGE

PERSHTATET ME : PASIJET ME PORTE LIGHTNING DHE TYPE-C

PERDORIMI : PER KARIKIM DHE TRANSMETIM TE DHENASH

VECORI : 30 MINUTA PAS KARIKIMIT TE PLOTE FIKET AUTOMATIKISHT,

MBRON BATERINE DHE PAISJEN,

RREGULLON KORENTIN SIPAS NEVOJES SE PAISJES,

KARIKIM I SHPEJTE DHE I SIGURTE,

KORDON ME POLIESTER TE THURRUR, I FORTE DHE I DURUESHEM, NUK NGATERROHET,

TELA BAKTI TE PASTER ME AFTESI TE LARTE TRANSMETIMI,

NYJE TE PERFORCUARA KUNDER DEMTIMIT NGA PERTHYERJA,

KONTAKTE NE DY ANET PER LEHTESI PERDORIMI,

INDIKATOR ME DRITE LED QE TREGON STATUSIN E KARIKIMIT,

KOKA TE DURUESHME NDAJ PERDORIMIT DHE DEFORMIMIT PREJ ALIAZHI TE ZINKUT,

PERSHTATET GJERESISHT ME PAISJET ME PORTE LIGHTNING 

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.