KABELL USB ME DRITA LED BASEUS LIGHTNING

Lek 1,200 Lek 1,800

Shitur

PERSHRKIMI I PRODUKTIT

EMRI : KABELL USB ME DRITE

MARKA : BASEUS

GJATESIA : 1m

MATERIALI : TPE + ABS

NGJRYA : E ZEZE / E KUQE

DALJE : 2.4A

E PERSHTATSHME PER : PAISJET APPLE ME PORTE LIGHTNING

PERDORIMI : PER KARIKIM DHE TRANSMETIM TE DHENASH

VECORI : DIZENJIM I BUKUR DHE I VECANTE ME NDRICIM,

PERSHTATET PLOTESISHT ME SISTEMIN iOS PA SHFAQUR POP-UP,

KARIKON DHE SINKRONIZON TE DHENA NJEKOHESISHT DUKE JU KURSYER KOHEN DHE ENERGJINE,

MATERIALI TEPER CILESOR DHE I LAKUESHEM ESHTE REZISTENT NDAJ TERHEQJES E PERTHYERJES,

DIZENJIMI SI SHIRIT EFICENT KUNDER NGATERRIMIT,

ÇIP I PERMIRESUAR ME PER MBROJTJE TE SHUMEFISHTE TE BATERISE,

NIVELI I KARIKIMIT I DUKSHEM NEPERMJET DRITAVE LED,

DRITA ESHTE E FTOHTE PA SHKAKTUAR NXEHJE GJATE KARIKIMIT,

BERTHAME PREJ FIJESH BARKI TE PASTER MUNDESOJNE KARIKIM DHE TRANSMETIM TE DHENASH TE SHPEJTE DHE TE STABILIZUAR,

NYJE PER PERFORCUARA PA FRIKE NGA PERTHYERJA PER JETEGJATESI PERDORIMI

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.