KABELL USB LIGHTNING 8 PIN I GJATE 5m BASEUS ARTISTIC STRIPED USB CABLE 2A

Lek 1,300 Lek 1,500

PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : KABELL USB MARKA : BASEUSGJATESIA : 5mMATERIALI : ALIAZH ALUMINI + NEJLONDALJE : 5V - 2A FAST CHARGE NGJYRA : E ZEZE PERSHTATET ME : PASIJET ME PORTE LIGHTNINGPERDORIMI : PER KARIKIM DHE...

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : KABELL USB 

MARKA : BASEUS

GJATESIA : 5m

MATERIALI : ALIAZH ALUMINI + NEJLON

DALJE : 5V - 2A FAST CHARGE

NGJYRA : E ZEZE 

PERSHTATET ME : PASIJET ME PORTE LIGHTNING

PERDORIMI : PER KARIKIM DHE TRANSMETIM TE DHENASH

VECORI : MBRON BATERINE DHE PAJISJEN,

GJATESI E MADHE PREJ 5m PER TE KARIKUAR PAJISJEN PA KUFIZUR VENDQENDRIMIN TUAJ AFER KARIKUESIT

RREGULLON KORENTIN SIPAS NEVOJES SE PAISJES,

KARIKIM I SHPEJTE DHE I SIGURTE,

KORDON ME NEJLON TE THURRUR, I FORTE DHE I DURUESHEM, NUK NGATERROHET,

TELA BAKRI TE PASTER ME AFTESI TE LARTE TRANSMETIMI,

NYJE TE PERFORCUARA KUNDER DEMTIMIT NGA PERTHYERJA,

KONTAKTE NE DY ANET PER LEHTESI PERDORIMI,

KOKA TE DURUESHME NDAJ PERDORIMIT DHE DEFORMIMIT PREJ ALIAZHI TE ALUMINIT,

PERSHTATET GJERESISHT ME PAISJET ME PORTE LIGHTNING

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.