KABELL USB I SHKURTER 20cm FAST CHARGE MOXOM LIGHTNING & MICRO

Lek 500 Lek 800

PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : KABELL USB GJATESIA : 20cmDALJE : 2.4A MATERIALI : ALIAZH ALUMINI, BAKER DHE NEJLONPERDORIMI : PER KARIKIM DHE TRANSMETIM TE DHENASHPERSHTATET ME : PASIJET ME PORTE LIGHTNING DHE MIKROVECORI...

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : KABELL USB

GJATESIA : 20cm

DALJE : 2.4A

MATERIALI : ALIAZH ALUMINI, BAKER DHE NEJLON

PERDORIMI : PER KARIKIM DHE TRANSMETIM TE DHENASH

PERSHTATET ME : PASIJET ME PORTE LIGHTNING DHE MIKRO

VECORI : MATERIAL I CILESISE SE LARTE ME VESHJE NEJLONI TE THURRUR, PARANDALON KEPUTJET APO NGATERRIMET E KABLLIT,

KOKA CILESORE ALUMINI E DURUESHME NDAJ OKSIDIMIT, DEFORMIMIT DHE PERDORIMIT TE GJATE,

KONTAKTE BAKRI TE PASTER MUNDESOJNE KARIKIM TE SHPEJTE E TE STABLILIZUAR,

KARIKON DHE TRANSMETON TE DHENA NJEKOHESISHT,

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.