KABELL USB 3.0 CAFULE BASEUS USB NE USB 1M

Lek 800 Lek 1,400

PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : KABELL USB CAFULEMARKA : BASEUSGJATESIA : 1m TIPI : USB NE USBDALJE USB : 2A E FUQISHME SHPEJTESI TRANSMETIMI : 5GbpsMATERIALI : TPE / ALUMIN / NEJLONPERDORIMI :...

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : KABELL USB CAFULE

MARKA : BASEUS

GJATESIA : 1m

TIPI : USB NE USB

DALJE USB : 2A E FUQISHME

SHPEJTESI TRANSMETIMI : 5Gbps

MATERIALI : TPE / ALUMIN / NEJLON

PERDORIMI : PER KARIKIM DHE TRANSMETIM TE DHENASH

VECORI : E NJEJTA LINJE E SUKSESHME E KABLLOVE USB TE BASEUS-IT POR TANI NE VERSIONIN USB 3.0 - USB 3.0

MATERIAL SUPER CILESOR DHE DIZENJIM ELEGANT,

BERTHAMA PREJ FIJESH BAKRI TE PASTER SIGURON KARIKIM DHE TRANSMETIM TE DHENASH TE SHPEJTE E TE STABILIZUAR,

NYJE TE PERFORCUARA KUNDER THYERJES E PERTHYERJES,

ÇIP INTELIGJENT PER TE KARIKUAR DHE TRANSMETUAR TE DHENA NJEKOHESISHT,

KOKA KONTAKTI PREJ ALIAZHI TE ALUMINIT JANE REZISTENTE NDAJ KORROZIONIT DHE OKSIDIMIT,

KORDONI I VESHUR ME NEJLON TE ENDUR KA ELASTICITET TE LARTE,

REZISTENCE NDAJ PERTHYERJES DHE NGATERRIMIT E NJE PAMJE QE SHKEKLQEN,

FALE SHPEJTESISE SE LIDHJES USB 3.0 KABELLI MUND TE LEXOJE HARDDISK TE JASHTEM DERI NE 4TB

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.