KABELL USB 1m SUSTE MOXOM MICRO & LIGHTNING

Lek 600 Lek 800

PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : KABELL USB SUSTEMARKA : MOXOMMODELI : GJATESIA : 1mMATERIALI : ALIAZH ZINKU + SUSTEDALJE : 2.4A FAST CHARGEPERSHTATET ME : PASIJET ME PORTE MICRO DHE LIGHTNINGPERDORIMI : PER KARIKIM...

Shitur

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : KABELL USB SUSTE

MARKA : MOXOM

MODELI : 

GJATESIA : 1m

MATERIALI : ALIAZH ZINKU + SUSTE

DALJE : 2.4A FAST CHARGE

PERSHTATET ME : PASIJET ME PORTE MICRO DHE LIGHTNING

PERDORIMI : PER KARIKIM DHE TRANSMETIM TE DHENASH

VECORI : DIZENJIM ME MATERIALE CILESORE DHE ME PAMJE MODERNE,

MBRON BATERINE DHE PAISJEN,

RREGULLON KORENTIN SIPAS NEVOJES SE PAISJES,

KARIKIM I SHPEJTE DHE I SIGURTE,

KORDON ME POLIESTER TE THURRUR, I FORTE DHE I DURUESHEM, NUK NGATERROHET,

TELA BAKTI TE PASTER ME AFTESI TE LARTE TRANSMETIMI,

NYJE TE PERFORCUARA KUNDER DEMTIMIT NGA PERTHYERJA,

KOKA TE DURUESHME NDAJ PERDORIMIT DHE DEFORMIMIT PREJ ALIAZHI ZINKU,

PERSHTATET GJERESISHT ME TE GJITHA PAISJET MICRO DHE LIGHTNING

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.