Kabell Karikimi Dhe Transmetimi Nga Type-c Ne Type-c Baseus Fast Charge 100w

Kabell Karikimi Dhe Transmetimi Nga Type-c Ne Type-c Baseus Fast Charge 100w
Kabell Karikimi Dhe Transmetimi Nga Type-c Ne Type-c Baseus Fast Charge 100w
Kabell Karikimi Dhe Transmetimi Nga Type-c Ne Type-c Baseus Fast Charge 100w
Kabell Karikimi Dhe Transmetimi Nga Type-c Ne Type-c Baseus Fast Charge 100w
Kabell Karikimi Dhe Transmetimi Nga Type-c Ne Type-c Baseus Fast Charge 100w
Kabell Karikimi Dhe Transmetimi Nga Type-c Ne Type-c Baseus Fast Charge 100w
Kabell Karikimi Dhe Transmetimi Nga Type-c Ne Type-c Baseus Fast Charge 100w
Kabell Karikimi Dhe Transmetimi Nga Type-c Ne Type-c Baseus Fast Charge 100w
Kabell Karikimi Dhe Transmetimi Nga Type-c Ne Type-c Baseus Fast Charge 100w
Kabell Karikimi Dhe Transmetimi Nga Type-c Ne Type-c Baseus Fast Charge 100w
Kabell Karikimi Dhe Transmetimi Nga Type-c Ne Type-c Baseus Fast Charge 100w
Kabell Karikimi Dhe Transmetimi Nga Type-c Ne Type-c Baseus Fast Charge 100w
Kabell Karikimi Dhe Transmetimi Nga Type-c Ne Type-c Baseus Fast Charge 100w

Kabell Karikimi Dhe Transmetimi Nga Type-c Ne Type-c Baseus Fast Charge 100w

Cmimi real Lek 1,200 Oferte Lek 1,000 Ulje 17%
/
  • Transporti 200 Leke jashte Tiranes / 5 Euro Jashte Shqiperie
  • Produkti eshte me Garanci
  • Produkt Origjinal
  • Pagesa ne Dorezim te produktit
  • Ne gjendje, gati per transport
  • Ne pritje
Blini super lehtë me WhatsApp

PERSHRKIMI I PRODUKTIT

EMRI : KABELL KAIRIKIMI TYPE-C NE TYPE-C

MARKA : BASEUS

GJATESIA : 1m

FUQIA: 5A

SHPEJTESIA TRANSMISIONIT: 480Mb/s

PERSHTATET ME : PASIJET ME PORTE TYPE-C

NGJYRA : E ZEZE

VECORI : TE DURUESHME NDAJ PERDORIMIT DHE DEFORMIMIT,

TEPER REZISTENT NDAJ THYERJES DHE PERDORIMIT TE PERDITSHEM,

TEKNOLOGJI PER MBROJTJE TE SHUMEFISHTE TE QARKUT,

BERTHAMA PREJ FIJESH BAKRI TE PASTER MUNDESOJNE KARIKIM DHE TRANSMETIM TE SHPEJTE E TE STABILIZUAR TE DHENASH,

KONTAKTE NE TE DY ANET PER ME SHUME LEHTESI NE PERDORIM,

PAMJE MODERNE PLOT LUKS

Transporti brenda Tiranes eshte falas ndersa jashte Tirane kushton 200 Leke.

-Porosia ju vjen brenda 24-48 Oreve.

Transporti ne Kosove dhe Maqedoni kushton 5 Euro.

-Porosia vjen brenda 5-7 Diteve

Te tjera nga Baseus