KABELL ADAPTOR UNIVERSAL MIRASCREEN WIFI NE HDMI FULL HD 1.1m OT-7571

Lek 2,300 Lek 2,900

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : KABELL ADAPTOR HDMI

MARKA : MIRASCREEN

MODELI : OT-7571

GJATESIA : 1.1m

DALJE : HDMI

MATERIALI : KONEKTOR ALUMINI + TPU

PERDORIMI : PER TRANSMETIM FIGURE DHE ZERI NGA PAJISJET CELULARE NE PAJISJET ME PORTE HDMI ( EKRANE, TELEVIZORE ETJ )

PERSHTATET ME : PJESEN ME TE MADHE TE TELEFONAVE NE TREG

VECORI : MATERIAL I CILESISE SE LARTE, VESHJE ME SILIKON TE FORTE JETEGJATESI DHE SIGURI MAKSIMALE,

KOKA CILESORE ALUMINI TE DURUESHME NDAJ DEFORMIMIT DHE PERDORIMIT TE GJATE,

LIDHJE E SHPEJTE ME WIRELESS MUNDESON KALIM TE SHPEJTE TE FIGURES DHE ZERIT,

PA RREMUJA KABLLOSH DHE PA PATUR NEVOJE TE QENURIT FIZIKISHT AFER ME TELEVIZORIN

SUPORTON NXJERRJE TE VIDEOS DERI NE FULL HD 1080P

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.