KABELL ADAPTOR I SHKURTER 20cm TYPE-C NE HDMI UHD 4K + USB TYPE-C PD BASEUS

Lek 2,500 Lek 3,600

PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : KABELL ADAPTOR HDMI MARKA : BASEUS GJATESIA : 20cm PERMASA : 48 x 28 x 10 mm NGJYRA : GRI NE BLU TE ERRETDALJE HDMI : 4K@60Hz( NE iPAD...

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : KABELL ADAPTOR HDMI

MARKA : BASEUS

GJATESIA : 20cm

PERMASA : 48 x 28 x 10 mm

NGJYRA : GRI NE BLU TE ERRET

DALJE HDMI : 4K@60Hz( NE iPAD PRO 2018 ESHTE 2K@60Hz )

DALJE TYPE-C : PER KARIKIM ME SHPEJTESI TE LARTE ME PROTOKOLL PD3.0 (PER PAJISJET QE JANE TE PAJISUR ME PROTOKOLLIN PD3.0)

MATERIALI : ALIAZH ALUMINI, VESHJE ME FIJE NEJLONI TE ENDURA, BERTHAME ME FIJE BAKRI

PERDORIMI : PER TRANSMETIM FIGURE DHE ZERI NGA PAJISJET CELULARE NE PAJISJET ME PORTE HDMI ( EKRANE, TELEVIZORE ETJ )

PERSHTATET ME : PASIJET ME PORTE TYPE-C DHE HDMI

VECORI : MATERIAL I CILESISE SUPERIORE PREMIUM PER JETEGJATESI DHE SIGURI MAKSIMALE,

KOKA CILESORE ALUMINI JASHTEZAKONISHT TE DURUESHME NDAJ OKSIDIMIT, DEFORMIMIT DHE PERDORIMIT TE GJATE,

BERTHAME PREJ FIJESH BARKI TE PASTER MUNDESON KALIM TE STABILIZUAR DHE TE SHPEJTE TE FIGURES DHE ZERIT

MUNDESON NXJERRJE TE FIGURES DHE ZERIT NE CILESINE ULTRA HIGH-DEFINITION 4K@60Hz

DALJE TYPE-C PREJ 60W BEN TE MUNDUR KARIKIMIN E TABLETIT APO LAPTOPIT

PRODUKTI IDEAL PER TE SHFAQUR PUNIME, PROJEKTE, SEMINARE, LOJRA, ETJ NGA CELULARI DHE PAISJET ME PORTE TYPE-C NE EKRANE ME TE MEDHA APO PROJEKTOR

INDIKATORI LED TREGON STATUSIN E PUNES SE ADAPTORIT

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.