HIDRATUES AJRI REMAX HUMIDIFIER 1.2L ME DRITE NATE QETESUESE LED

Lek 3,000 Lek 3,200

PERSHKRIMI

EMRI : HIDRATUES AJRI

MARKA : REMAX

MATERIALI : ABS + PC

PERMASA : 175 x 145mm

KAPACITETI : 1.2L

KAPACITETI I BATERISE : 2000mAh

KOHA : 5.5 ORE NE KARIKIM / 3.5 - 7.5 NE PERDORIM ( NE VARESI TE FUQISE DHE VOLUMIT TE AVULLIT )

FUQIA : 5V / 5W

NGJYRA : BLUE E ERRET / E BARDHE / JESHILE E ERRET

VECORI : RREGULLIM ME DY NIVELE, NIVELI I PARE PER LAGESHTIM TE SHPEJTE, NIVELI I DYTE PER HIDRATIM DELIKAT

DIZENJIMI ME DRITE NATE LED QETESUESE JU NDIHMON TE FLINI ME MIRE

ZHURME E ULET E CILA NUK JU PENGON KUR PUNONI APO PUSHONI

PROVEZ ZBULIMI KUNDER DJEGIES DHE THARRJES, FIKJE AUTOMATIKE

KAPACITET MBAJTES I LARTE PREJ 1.2L SHMANG SHTIMIN E UJIT NE MENYRE TE PERSERITUR, NJE RIMBUSHJE UJI MUND TE ZGJASE DERI NE 7.5 ORE

UNAZE MBYLLESE PREJ SILIKONI KUNDER RRJEDHJES

DRITA LED PER STATUSIN E KARIKIMIT: E KUQE GJATE KARIKIMIT DHE JESHILE KUR ESHTE E KARIKUAR

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.