GOME E LENGSHME BASEUS PER RIPARIM EMERGJENT TE GOMAVE TE MAKINES ( PERDORET ME POMPEN BASEUS )

Lek 1,500 Lek 2,900

PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : GOME E LENGSHME PER RIPARIM GOMASH (PERDORET ME POMPEN BASEUS)MARKA : BASEUSMATERIALI : ABS PERBERESIT NE BRENDESI : GOME DHE GLIKOL PROPILENKAPACITETI : 430mlNGJYRA : E BARDHE VECORI :...

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : GOME E LENGSHME PER RIPARIM GOMASH (PERDORET ME POMPEN BASEUS)

MARKA : BASEUS

MATERIALI : ABS

PERBERESIT NE BRENDESI : GOME DHE GLIKOL PROPILEN

KAPACITETI : 430ml

NGJYRA : E BARDHE

VECORI : MATERIAL I CILESISE SE LARTE,

I KONTROLLUAR DHE TESTUAR SHKENCERISHT,

I PERBERE NGA MATERIALE TE ZGJEDHURA DHE EFEKTIVE,

KAPACITET I LARTE PER MBUSHJEN E GOMAVE TE PERMASAVE TE NDRYSHME

PERDORIMI : PERDORET VETEM PER RIPARIMIN URGJENT TE GOMAVE,

PERFEKT PER RRJEDHJE AJRI, CARJE TE VOGLA NGA VIDA / GOZHDE NE RRUGE APO

DHE NGA OBJEKTE TE TJERA TE MPREHTA ME NJE DIAMETER 6.5mm

INSTRUKSIONE PERDORIMI : 

1. LIDHNI TUBIN E POMPES ME VALVULËN "IN" TË MBUSHJES

2. LIDHNI TUBIN E MBUSHJEN NE VALVULËN "OUT" DHE ME PAS NE VALVULEN E GOMES SE AUTOMJETIT

3. NDIZNI POMPEN PER TE INJEKTUAR MBUSHJEN NE GOME

4. PAS INJEKTIMIT, PRISNI 2-3 MINUTA PER TE STABILIZUAR MBUSHJEN, E CILA TE PERHAPET NE CDO MBUSHJE

5. MBUSHNI TOTALISHT GOMEN E AUTOMJETIT ME PAS ME PRESIONIN E POMPES

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.