XHEL PASTRUES ADEZIV I BUTE DHE DOREZA SILIKONI BASEUS PER MAKINE EDHE SHTEPI

Lek 900 Lek 1,200

PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : XHEL PASTRUES ME ADEZIV TE BUTE MARKA : BASEUSMATERIALI : SILIKON PESHA: 100gNGJYRA : E BARDHE VECORI : MATERIAL I CILESISE SE LARTE, I KONTROLLUAR DHE TESTUAR SHKENCERISHT,...

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : XHEL PASTRUES ME ADEZIV TE BUTE

MARKA : BASEUS

MATERIALI : SILIKON

PESHA: 100g

NGJYRA : E BARDHE

VECORI : MATERIAL I CILESISE SE LARTE,

I KONTROLLUAR DHE TESTUAR SHKENCERISHT,

I PERBERE NGA MATERIALE TE ZGJEDHURA DHE EFEKTIVE, 

JU LEJON QE TE PASTRONI NE MENYRE TE SHPEJTE DHE PA KOSTO CDO SIPERFAQE,

PERDORET NE MAKINE, SHTEPI, ZYRA EDHE KUDO QE JU JENI

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.