FRESKUESE ME DEPOZITE PER UJE OSE AKULL BASEUS TIME DESKTOP EVAPORATIVE COOLER

Lek 3,900 Lek 5,300

PERSHKRIMI I PRODUKTIT EMRI : FRESKUESE ME DEPOZITE MARKA : BASEUS MODELI :  MATERIALI : ABS PLASTIKE NGJYRA : E BARDHE PERMASA : 180 x 164 x 158 mm GJATESIA E KABELLIT TE KARIKIMIT...

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : FRESKUESE ME DEPOZITE 

MARKA : BASEUS 

MODELI : 

MATERIALI : ABS PLASTIKE

NGJYRA : E BARDHE 

PERMASA : 180 x 164 x 158 mm

GJATESIA E KABELLIT TE KARIKIMIT : 1m

KAPACITETI I DEPOZITES : 320ml

HYRJE  MICRO: DC 5V / 0.8A NEPERMJET BATERISE SE JASHTME, PORTES USB TE LAPTOPIT APO KOMPJUTERIT, KARIKUESIT STANDART OSE KARIKUESIT TE MAKINES

FUQIA : 4.2W

VECORI : DIZENJIM ME PERMASE TE VOGEL UNIKE KOMPAKTE,

GRILA ME KEND TE RRGULLUESHEM PER TE FRESKUAR NE DREJTIMIN QE DESHIRONI,

TRE NIVELE SHPEJTESIE ,

PORTATIVE DHE  E LEHTE PER TA MBAJTUR ME VETE PA JU ZENE SHUME VEND,

PRODUKT I DOMOSDOSHEM NE DITET E NXEHTA TE VERES,

PAMJE SI RADIO QE PERSHTATET ME CDO MJEDIS PUNE APO PUSHIMI,

NUK JU PENGON GJATE PUNES PASI ZHURMA QE BEN ESHTE SI FLLAD NATYROR,

SHUME E LEHTE DHE PRAKTIKE NE PERDORIM,

MATERIAL ABS I CILESISE SE LARTE,

VEND I POSACEM PER UJE DHE AKULL NE MENYRE QE TE FRESKOJE DHE LAGESHTOJE AJRIN

MUND T'I SHTONI PIKA VAJI ESENCIAL PER NJE ATMOSFERE AROMATERAPEUTIKE

MUNDESI TE SHUMTA FURNIZIMI ME ENERGJI NEPERMJET FISHES MICRO 50cm

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.