DRON QUADCOPTER SJRC S70W

Lek 15,000 Lek 24,000

**shikoni videon ne fund te pershkrimit** PERSHKRIMI I PRODUKTIT EMRI : DRON QUADCOPTERMARKA : SjRC MODELI : S70WKAPACITETI I BATERISE : 2500mAHKOHA : NE KARIKIM 2-3 ORE / NE FLUTURIM  RRETH...

Shitur

**shikoni videon ne fund te pershkrimit**

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : DRON QUADCOPTER

MARKA : SjRC

MODELI : S70W

KAPACITETI I BATERISE : 2500mAH

KOHA : NE KARIKIM 2-3 ORE / NE FLUTURIM  RRETH 10 MINUTA

DISTANCA E TRANMETIMIT PER KONTROLL : RRETH 300 - 400 m

DISTANCA E TRANMETIMIT PER VIDEO WIFI : 100 - 150 m

LARTESIA MAKSIMALE : DERI NE 50 m

TELEKOMANDA : ME TANSMETUES 2.4GHz, KUNDER INTERFERENCES

BATERI PER TELEKOMANDEN : 300mAh

PERMASA E DRONIT : 430 x 400 x 180 mm

PESHA : 658g

VECORI : OPSIONI INTELIGJENT PER T'JU NDJEKUR GJATE AKTIVITETIT TUAJ TE PREFERUAR,

INDUKTIMI GRAVITACIONAL MUNDESON TE FLUTURONI DRONIN PARA/MBRAPA/MAJTAS/DJATHTAS NE KORESPONDIM ME KENDIN E TELEFONIT

KAMERA WIFI HD 720p ME KEND TE KOMANDUESHEM DERI 90° DHE ME FUSHEPAMJE TE GJERE PREJ 120°

TRANSMETIM I SHPEJTE PA VONESA SIGURON VIDEO NE KOHE REALE, IDEALE PER SELFIE

RUAN LARTESI TE QENDRUESHME FALE SENSORIT PER PRESIONIN BAROMETRIK

POZICIONIM ME GPS SIGURON VENDODHJE TE SAKTE TE DRONIT

RIKTHIM AUTOMATIK NE SHTEPI NE RAST SE SHKEPUTET SINJALI APO BATERIA ESHTE E DOBET

FUNKSIONI HIGHT/LOW REAGON SHPEJTE,

RROTULLIM 360°,

BUTON PER RUAJTJEN E LARTESISE DHE ULJEN,

DRITA LED PER FLUTURIM NATEN

KUJDES : DRONI LIDHET ME APLIKACIONIN PERKATES , ME GPS  DHE MBAHET NE BEGINNER  MODE ( NE PROGRAM PER FILLESTAR )SA TJA MERRNI DOREN , KJO BEN QE MOS TJU IKI LARG. JU LUTEMI PERDORENI NE FUSHE TE HAPUR PA PENGESA SA TJA MERRNI DOREN QE MOS TE PESONI AKSIDENTE.  BENI KUJDES ME PILOTIMIN SE NUK ESHTE  PERGJEGJESI E JONA. SHIKONI DHE VIDEO PERDOROMI NE YOUTUBE 

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.