DRON QUADCOPTER SYMA X8PRO

Lek 19,500 Lek 27,000

**shikoni video ne fund te pershkrimit** PERSHKRIMI I PRODUKTIT EMRI : DRON QUADCOPTERMARKA : SYMAMODELI : X8PROKAPACITETI I BATERISE : 2000mAHKOHA : NE KARIKIM RRETH 2 ORE / NE FLUTURIM...

Shitur

**shikoni video ne fund te pershkrimit**

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : DRON QUADCOPTER

MARKA : SYMA

MODELI : X8PRO

KAPACITETI I BATERISE : 2000mAH

KOHA : NE KARIKIM RRETH 2 ORE / NE FLUTURIM ME SHUME SE 9 MINUTA

DISTANCA E TRANMETIMIT : RRETH 200m

TELEKOMANDA : ME TANSMETUES 2.4GHz, KUNDER INTERFERENCES

BATERI PER TELEKOMANDEN : 4 x AA(NUK JANE NE PAKETIM)

PERMASA E DRONIT : 350 x 345 x 185 mm

PESHA : 650g

VECORI : KAMERA WIFI HD 720p ME KEND TE KOMANDUESHEM DERI 90° DHE ME FUSHEPAMJE TE GJERE PREJ 120°

TRANSMETIM I SHPEJTE PA VONESA SIGURON VIDEO NE KOHE REALE, IDEALE PER SELFIE

RUAN LARTESI TE QENDRUESHME FALE SENSORIT PER PRESIONIN BAROMETRIK

POZICIONIM ME GPS SIGURON VENDODHJE TE SAKTE TE DRONIT

RIKTHIM AUTOMATIK NE SHTEPI NE RAST SE SHKEPUTET SINJALI APO BATERIA ESHTE E DOBET

BATERI ME DIZENJIM SI SIRTAR

FUNKSIONI HIGHT/LOW REAGON SHPEJTE,

RROTULLIM 360°,

BUTON PER RUAJTJEN E LARTESISE DHE ULJEN,

DRITA LED PER FLUTURIM NATEN

KUJDES : DRONI LIDHET ME APLIKACIONIN PERKATES , ME GPS  DHE MBAHET NE BEGINNER  MODE ( NE PROGRAM PER FILLESTAR )SA TJA MERRNI DOREN , KJO BEN QE MOS TJU IKI LARG. JU LUTEMI PERDORENI NE FUSHE TE HAPUR PA PENGESA SA TJA MERRNI DOREN QE MOS TE PESONI AKSIDENTE.  BENI KUJDES ME PILOTIMIN SE NUK ESHTE PERGJEGJESI E JONA. SHIKONI DHE VIDEO PERDOROMI NE YOUTUBE 

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.