DRON QUADCOPTER SJRC F11

Lek 25,500 Lek 34,000

Ne qofte se deshironi te vini te shikoni dronin nga afer per ta blere dhe tja u shpjegojme perdorimin na kontaktoni te numri 069 588 3782 te lini takim 30 minuta para dhe te perfitoni nga ofertat online

**shikoni videon ne fund te pershkrimit**

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : DRON QUADCOPTER

MARKA : SJRC

MODELI : F11

KAPACITETI I BATERISE : 2500mAH

KOHA : NE KARIKIM RRETH 3.5 ORE / NE FLUTURIM RRETH 28-25 MINUTA

DISTANCA E TRANMETIMIT : 600m (PAPENGESA)

LARTESIA :100-120m 

DISTANCA E TRANSMETIMIT 5G : 400 - 500m ( PA PENGESA )

TELEKOMANDA : ME TANSMETUES 2.4GHz, KUNDER INTERFERENCES

BATERI PER TELEKOMANDEN : E RIKARIKUESHME, 300mAH

PERMASA E DRONIT ( I PALOSUR ) : 176 x 105 x 80mm

PERMASA E DRONIT ( I HAPUR ) : 445 x 405 x 80mm

 

VECORI : PALOSET PER TE ZENE ME PAK VEND

KAMERA WIFI FULL HD 1080p ME FUSHEPAMJE TE GJERE 120 GRADE,

TRANSMETIM I SHPEJTE PA VONESA SIGURON VIDEO NE KOHE REALE, 

RUAN LARTESI TE QENDRUESHME FALE SENSORIT PER PRESIONIN BAROMETRIK, 

POZICIONIM ME GPS SIGURON VENDODHJE TE SAKTE TE DRONIT,

RIKTHIM AUTOMATIK NE VENDIN E NISJES VETEM ME NJE BUTON,

FUNKSIONI HIGHT/LOW REAGON SHPEJTE,

RROTULLIM 360° PER VIDEO FANTASTIKE,

BUTON PER RUAJTJEN E LARTESISE DHE ULJEN,

KUJDES : DRONI LIDHET ME APLIKACIONIN PERKATES , ME GPS  DHE MBAHET NE BEGINNER  MODE ( NE PROGRAM PER FILLESTAR )SA TJA MERRNI DOREN , KJO BEN QE MOS TJU IKI LARG. JU LUTEMI PERDORENI NE FUSHE TE HAPUR PA PENGESA SA TJA MERRNI DOREN QE MOS TE PESONI AKSIDENTE.  BENI KUJDES ME PILOTIMIN SE NUK ESHTE  PERGJEGJESI E JONA. SHIKONI DHE VIDEO PERDORIMI NE YOUTUBE 

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.