DRON QUADCOPTER OPTICAL FLOW SG700

Lek 11,500 Lek 16,500

Shitur

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : DRON QUADCOPTER

MARKA : OPTICAL FLOW

MODELI : SG700

KAPACITETI I BATERISE : 900mAH

KAMERA : HD 720P

KOHA : NE KARIKIM 80 - 100 MINUTA / NE FLUTURIM RRETH 10 MINUTA

DISTANCA E TRANMETIMIT : 80 - 100 m

TELEKOMANDA : ME TANSMETUES 2.4GHz, KUNDER INTERFERENCES

BATERI PER TELEKOMANDEN : 2 x AAA (NUK JANE NE PAKETIM)

PERMASA E DRONIT : I PALOSUR 17 x 14.5 x 6cm / I HAPUR 40 x 30 x 6 m

PESHA : 146g

VECORI : KAMERA  HD ME KEND FUSHEPAMJE TE GJERE ME LIDHJE WIFI TE QARTE DHE TE PASTER,

FUNKSIONI HIGHT/LOW REAGON SHPEJTE,

RROTULLOHET 360°,

BUTONI PER RUAJTJEN E LARTESISE SIGURON FLUTURIM PRECIZ DHE TE QENDRUESHEM NE LARTESINE E CAKTUAR

DRITA LED FANTASTIKE PER FLUTURIM NATEN ,

PALOSJE INOVATIVE PER TE ZENE ME PAK VEND,

NGRITJE DHE ULJE SI DHE KTHIM NE VENDIN E NISJES ME KLIKIM TE NJE BUTONI PA ASNJE VONESE,

NDEZJE UNIKE TE TELEKOMANDES DUKE HAPUR KRAHUN E DJATHTE QE MBAN TELEFONIN,

TRANSMETIM SINKRON NE KOHE REALE TE PAMJES NGA KAMERA

KUJDES : DRONI LIDHET ME APLIKACIONIN PERKATES , ME GPS  DHE MBAHET NE BEGINNER  MODE ( NE PROGRAM PER FILLESTAR )SA TJA MERRNI DOREN , KJO BEN QE MOS TJU IKI LARG. JU LUTEMI PERDORENI NE FUSHE TE HAPUR PA PENGESA SA TJA MERRNI DOREN QE MOS TE PESONI AKSIDENTE.  BENI KUJDES ME PILOTIMIN SE NUK ESHTE  PERGJEGJESI E JONA. SHIKONI DHE VIDEO PERDORIMI NE YOUTUBE 

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.