DRON QUADCOPTER OPTICAL FLOW S169

Lek 7,700 Lek 12,000

Shitur

Ne qofte se deshironi te vini te shikoni dronin nga afer per ta blere dhe tja u shpjegojme perdorimin na kontaktoni te numri 069 588 3782 te lini takim 30 minuta para dhe te perfitoni nga ofertat online

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : DRON QUADCOPTER

MARKA : OPTICAL FLOW

MODELI : S169

KAPACITETI I BATERISE : 900mAH

KAMERA : PERPARA 720P / POSHTE 480P

KOHA : NE KARIKIM 80 - 100 MINUTA / NE FLUTURIM RRETH 10 MINUTA VARION NGA KUSHTET ATMOSFERIKE DHE LARGESIA E TRASMETIMIT

DISTANCA E TRANMETIMIT : 80 - 100 m

LARTESIA 30-50 m

TELEKOMANDA : ME TANSMETUES 2.4GHz, KUNDER INTERFERENCES

BATERI PER TELEKOMANDEN : 2 x AA (NUK JANE NE PAKETIM)

PERMASA E DRONIT : I PALOSUR 145 x 175 x 58mm / I HAPUR 330 x 300 x 65 m

PESHA : 146g

VECORI : DY KAMERA  ME LIDHJE WIFI QE MUND TE ZGJIDHNI ME NJE BUTON SE CILA TE TRANSMETOJE

FUNKSIONI HIGHT/LOW REAGON SHPEJTE,

RROTULLOHET 360°,

BUTONI PER RUAJTJEN E LARTESISE SIGURON FLUTURIM PRECIZ DHE TE QENDRUESHEM NE LARTESINE E CAKTUAR

DRITA LED FANTASTIKE PER FLUTURIM NATEN ,

BEN FOTO AUTOMATIKE PAS 3 SEKONDASH KUR BENI SHENJEN "V" ME DORE,

PALOSJE INOVATIVE PER TE ZENE ME PAK VEND,

KTHIM NE VENDIN E NISJES ME KLIKIM TE NJE BUTONI PA ASNJE VONESE

NDEZJE UNIKE TE TELEKOMANDES DUKE HAPUR KRAHUN E DJATHTE QE MBAN TELEFONIN

TRANSMETIM SINKRON NE KOHE REALE TE PAMJES NGA KAMERA

KUJDES : DRONI LIDHET ME APLIKACIONIN PERKATES, MOS E CONI LARG SA TE MESOHENI  JU LUTEMI PERDORENI NE FUSHE TE HAPUR PA PENGESA SA TJA MERRNI DOREN QE MOS TE PESONI AKSIDENTE. MOS E NGRINI KUR KA ERE OSE SHI .  BENI KUJDES ME PILOTIMIN SE NUK ESHTE  PERGJEGJESI E JONA. SHIKONI DHE VIDEO PERDORIMI NE YOUTUBE 

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.