DRON QUADCOPTER FOLDABLE SYMA Z6, KAMERA 4K HD, WIFI 5G, SHKREPJE E FOTOS ME ANE TE DORES, VENDQENDRIM NE LARTESI, GPS, OPSION NDJEKJEJE DHE PER KAPJE NE NJE ZONE, RIKTHIM NE SHTEPI ME NJE BUTON (CMIMI ME LEK TE REJA )VJEN ME 1 BATERI EXTRA REZERVE

Zbritje 21%

Çmimi:
Lek 18,900 Lek 24,000
Gjendje:
Shitur

Përshkrimi

Produkte që mund të pëlqeni

Produkte që keni parë së fundi