DRON QUADCOPTER XJK ZD6

Lek 10,900 Lek 13,000

Ne qofte se deshironi te vini te shikoni dronin nga afer per ta blere dhe tja u shpjegojme perdorimin na kontaktoni te numri 069 588 3782 te lini takim 30 minuta para dhe te perfitoni nga ofertat online

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : DRON QUADCOPTER

MARKA : XJK

MODELI : ZD6

KAPACITETI I BATERISE : 1000mAH

KOHA : NE KARIKIM RRETH 3 ORE / NE FLUTURIM RRETH 15-18 MINUTA

LARTESIA : 50m 

DISTANCA E TRANMETIMIT 5G : RRETH 180-200m ( PA PENGESA )

DISTANCA E TRANMETIMIT 2.4G : RRETH 50-80m ( PA PENGESA )

TELEKOMANDA : PER TELEFONA 4.7 DERI NE 6.5 INÇ

BATERI PER TELEKOMANDEN : 4 x BATERI AAA ( NUK PERFSHIHEN )

PERMASA E DRONIT ( I PALOSUR ) : 180 x 140 x 60mm

PERMASA E DRONIT ( I HAPUR ) : 290 x 290 x 60mm

REZOLUCIONI I KAMERES : UHD 4K

SISTEMET E PROGRAMEVE  TE TELEFONAVE : iOS 9.0 OSE ME TE VONSHEM  OSE  ANDROID  5.0 OSE ME TE VONSHEM

PAKETIMI PERFSHIN :

  • 1 x DRON FX-9G
  • 1 x TELEKOMANDE KOMANDIMI 
  • 2 x BATERI
  • 1 x KABELL KARIKIMI
  • 4 x HELIKA RREZERVE
  • 4 x MBROJTESE HELIKAT 
  • 1 x KACAVIDE
  • 1 x MANUAL
  • 1 x CANTE

VECORI : I NDERTUAR ME MATERIAL REZISTENT, POR NJEKOHESISHT TE LEHTE DHE TE QENDRUESHEM,

PERMASAT PRAKTIKE DHE KRAHET E PALOSSHEM E BEJNE DRONIN TEPER TE LEHTE PER T'U TRANSPORTUAR,

GPS I FUQISHEM JU SIGURON NJE FLUTURIM ME TE SIGURT DHE KOMANDA TE SAKTA,

FUNKSIONI 5G WIFI MUNDESON LIDHJEN E DRONIT ME TELEFONIN TUAJ PER TE REGJISTRUAR FOTOGRAFI / VIDEO, DHE TRANSMETIM NE KOHE REALE PERMES IMAZHIT TE KAMERES SE DRONIT DIREKTE NE TELEFON,

FUNSKIONI "ME NDIQ" ( FOLLOW ME ) MUNDESON QE DRONI T'JU NDJEKE NE CILINDO DREJTIM QE JU LEVIZNI ME SAKTESI,

ME FUNKSIONIN E MBAJTES SE LARTESISE, DRONI QENDRON PEZULL NE AJER PA LEVIZUR,

MUND TE KRIJONI TRAJEKTORE PER TE PERSHKRUAR GJATE FLUTURIMIT TE DRONIT,

FALE BATERISE TE FUQISHME, JU MUND TE FLUTURONI DRONIN TUAJ DERI NE 18 MINUTA,

FUNKSIONI "HEADLESS" JU MUNDESON TE FLUTURONI NGA CDO VENDODHJE PA PATUR NEVOJE TE RREGULLONI POZICIONIN E DRONIT PERPARA FLUTURIMIT,

ME NJE BUTON, DRONI DO TE NGRIHET OSE DO TE ULET AUTOMATIKISHT NE POZICIONIN FILLESTAR,

GJIROSKOPI ME 6 AKSE JU MUNDESON NJE FLUTURIM ME TE SIGURT, ME TE LEHTE DHE TE QENDRUESHEM,

SHPEJTESI E RREGULLUESHME ME 3 NIVELE PER CDO SITUATE

KUJDES : DRONI LIDHET ME APLIKACIONIN PERKATES , ME GPS DHE MBAHET NE BEGINNER MODE ( NE PROGRAM PER FILLESTAR ) SA TE FAMILIARIZOHENI ME TE, KJO BEN QE DRONI MOS TE LARGOHET.

JU LUTEMI TA PERDORNI NE FUSHE TE HAPUR, PA PENGESA NE MENYRE QE TE MOS PESONI AKSIDENTE.

BENI KUJDES ME PILOTIMIN E DRONIT PASI CDO KEQTRAJTIM I TIJ NUK ESHTE PERGJEGJESI E JONA.

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.