DRON QUADCOPTER EXPLORER FX-9G

Lek 18,900 Lek 23,000

Ne qofte se deshironi te vini te shikoni dronin nga afer per ta blere dhe tja u shpjegojme perdorimin na kontaktoni te numri 069 588 3782 te lini takim 30 minuta para dhe te perfitoni nga ofertat online

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : DRON QUADCOPTER

MARKA : FINECO

MODELI : FX-9G

KAPACITETI I BATERISE : 1300mAH

KOHA : NE KARIKIM RRETH 4 ORE / NE FLUTURIM RRETH 17 MINUTA

LARTESIA : 100m 

DISTANCA E TRANSMETIMIT: RRETH 300m ( PA PENGESA )

DISTANCA E NDJEKJES AUTOMATIKE ME GPS : RRETH 5-20m

DISTANCA E FOTOS / VIDEO ME SHENJA DUARSH : RRETH 1-5m

TELEKOMANDA : ME TANSMETUES 5GHz, KUNDER INTERFERENCES PERMASAT E SUPORTUARA PER TELEFONIN 4.7 DERI NE 6.5 INÇ

BATERI PER TELEKOMANDEN : E RIKARIKUESHME, 650mAH

PERMASA E DRONIT ( I PALOSUR ) : 158 x 90 x 72mm

PERMASA E DRONIT ( I HAPUR ) : 266 x 324 x 72mm

PESHA : 280g

REZOLUCIONI I KAMERES : FULL HD 1080P 

SISTEMET E PROGRAMEVE  TE TELEFONAVE : iOS 9.0 OSE ME TE VONSHEM  OSE  ANDROID  5.0 OSE ME TE VONSHEM

PAKETIMI PERFSHIN :

  • 1 x DRON FX-9G
  • 1 x TELEKOMANDE KOMANDIMI 
  • 2 x BATERI
  • 1 x KABELL KARIKIMI
  • 4 x HELIKA RREZERVE 
  • 1 x KACAVIDE
  • 1 x MANUAL
  • 1 x CANTE

VECORI : DRONI EXPLORER FX-9G ESHTE NJE QUADCOPTER INTELIGJENT DHE I FUQISHEM RC, I PAJISUR ME NJE SISTEM TE PERPARUAR GPS.

KAMERA ME CILESI TE LARTE JU LEJON TE MERRNI PAMJE AJRORE CILESORE.

TRANSMETIMI ME WI-FI 5G / 2.4GHz SIGURON TRANSMETIM TE DREJTPERDREJTE TE VIDEOS NE CILESINE MAKSIMALE.

E PAJISUR ME FUNKSIONIN "ME NDIQ", KY DRON DO TE QENDROJE MBI JU AUTOMATIKISHT, DUKE E MBAJTUR KAMEREN TE PERQENDRUAR TEK JU GJATE GJITHE KOHES DHE DUKE KAPUR ÇDO LEVIZJE TUAJEN.

VJEN ME DY BATERI INTELIGJENTE, PERFITONI KOHE FLUTURIMI DERI NE 17 MINUTA PER BATERI, DUKE JU DHENE NJE KOHE TOTALE PREJ 51 MINUTA FLUTURIMI!

KAMERA WIFI FULL HD 1080P JU JEP NJE PAMJE FANTASTIKE NE REGJISTRIMIN TUAJA,

PORTIMIN E DRONIT ME TE LEHTE, DUKE JU ZENE ME PAK VEND.

ME APLIKACIONIN PERKATES JU MUND TE TRANSMETONI VIDEON E DRONIT DIREKT TEK TELEFONI JUAJ LIVE PA NGECJE DHE VONESA.

KUJDES : DRONI LIDHET ME APLIKACIONIN PERKATES , ME GPS DHE MBAHET NE BEGINNER MODE ( NE PROGRAM PER FILLESTAR ) SA TE FAMILIARIZOHENI ME TE, KJO BEN QE DRONI MOS TE LARGOHET.

JU LUTEMI TA PERDORNI NE FUSHE TE HAPUR, PA PENGESA NE MENYRE QE TE MOS PESONI AKSIDENTE.

BENI KUJDES ME PILOTIMIN E DRONIT PASI CDO KEQTRAJTIM I TIJ NUK ESHTE PERGJEGJESI E JONA.

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.