DRON QUADCOPTER EMOTION G8

Lek 4,900 Lek 7,500

Shitur

**shikoni videon ne fund te pershkrimit**

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : DRON QUADCOPTER

MARKA : EMOTION

MODELI : G8

KAPACITETI I BATERISE : 500mAH

KOHA : NE KARIKIM RRETH 1.5 ORE / NE FLUTURIM RRETH 8-10 MINUTA

DISTANCA E TRANSMETIMIT: RRETH 80-100m

TELEKOMANDA : ME TANSMETUES 2.4GHz, KUNDER INTERFERENCES

BATERI PER TELEKOMANDEN : 4 x AA(NUK JANE NE PAKETIM)

PERMASA E DRONIT : 27X19.5X5CM

PESHA : 360g

VECORI : FUNKSIONI HIGHT/LOW REAGON SHPEJTE,

RROTULLOHET 360°,

BUTON PER RUAJTJEN E LARTESISE DHE ULJEN,

DRITA LED PER FLUTURIM NATEN

TJETER : WIFI / KAMERA 2MP ME FUSHEPAMJE TE GJERE PER TE FILMUAR APO BERE SELFIE

KUJDES : DRONI LIDHET ME APLIKACIONIN PERKATES , ME GPS  DHE MBAHET NE BEGINNER  MODE ( NE PROGRAM PER FILLESTAR )SA TJA MERRNI DOREN , KJO BEN QE MOS TJU IKI LARG. JU LUTEMI PERDORENI NE FUSHE TE HAPUR PA PENGESA SA TJA MERRNI DOREN QE MOS TE PESONI AKSIDENTE.  BENI KUJDES ME PILOTIMIN SE NUK ESHTE  PERGJEGJESI E JONA.

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.