DRON QUADCOPTER ATTOP X-PACK 1

Lek 7,300 Lek 10,800

**shikoni videon ne fund te pershkrimit** PERSHKRIMI I PRODUKTIT EMRI : DRON QUADCOPTERMARKA : ATTOPMODELI : X-PACK 1KAPACITETI I BATERISE : 800mAHKOHA : NE KARIKIM RRETH 90 MINUTA / NE FLUTURIM RRETH 8...

Shitur

**shikoni videon ne fund te pershkrimit**

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : DRON QUADCOPTER

MARKA : ATTOP

MODELI : X-PACK 1

KAPACITETI I BATERISE : 800mAH

KOHA : NE KARIKIM RRETH 90 MINUTA / NE FLUTURIM RRETH 8 MINUTA

DISTANCA E TRANSMETIMIT : 100m

TELEKOMANDA : ME TANSMETUES 2.4GHz, KUNDER INTERFERENCES

BATERI PER TELEKOMANDEN : 3 x AAA (NUK JANE TE PERFSHIRA NE PAKETIM)

PERMASA E DRONIT ( I PALOSUR ) : 136 x 130 x 75mm

PERMASA E DRONIT ( I HAPUR ) : 315 x 345 x 75 mm


VECORI : PALOSET PER TE ZENE ME PAK VEND

KAMERA WIFI 720p ME 120 fps  FUSHEPAMJE IDEALE

TRANSMETIM I SHPEJTE PA VONESA SIGURON VIDEO NE KOHE REALE, 

RUAN LARTESI TE QENDRUESHME FALE SENSORIT PER PRESIONIN BAROMETRIK, 

RIKTHIM AUTOMATIK NE VENDIN E NISJES VETEM ME NJE BUTON,

FUNKSIONI HIGHT/LOW REAGON SHPEJTE,

RROTULLIM 360° VIDEO FANTASTIKE,

BUTON PER NGRITJE NE NJE LARTESI TE CAKTUAR DHE ULJEN,

KUJDES : DRONI LIDHET ME APLIKACIONIN PERKATES  DHE MBAHET NE BEGINNER  MODE ( NE PROGRAM PER FILLESTAR )SA TJA MERRNI DOREN , KJO BEN QE MOS TJU IKI LARG. JU LUTEMI PERDORENI NE FUSHE TE HAPUR PA PENGESA SA TJA MERRNI DOREN QE MOS TE PESONI AKSIDENTE.  BENI KUJDES ME PILOTIMIN SE NUK ESHTE  PERGJEGJESI E JONA. SHIKONI DHE VIDEO PERDORIMI NE YOUTUBE 

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.