DRON QUADCOPTER FYDRONE RC-8807

Lek 6,500 Lek 13,000

Ne qofte se deshironi te vini te shikoni dronin nga afer per ta blere dhe tja u shpjegojme perdorimin na kontaktoni te numri 069 588 3782 te lini takim 30 minuta para dhe te perfitoni nga ofertat online

Shikoni video ne fund te pershkrimit 

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : DRON QUADCOPTER

MARKA : FOLDABLE SELFIE DRONE

MODELI : RC-8807

KAPACITETI I BATERISE : 900mAH

KOHA : NE KARIKIM RRETH 1.5 ORE / NE FLUTURIM RRETH 13 MINUTA

DISTANCA E TRANSMETIMIT : 100m

LARTESIA 30-40m

TELEKOMANDA : ME TANSMETUES 2.4GHz, KUNDER INTERFERENCES

BATERI PER TELEKOMANDEN : 4 x AA(NUK JANE NE PAKETIM)

PERMASA E DRONIT : 340 x 340 x 65 mm

VECORI : BENI TRAJEKTOREN E DESHIRUAR NE TELEFON DHE DRONI E NDJEK ATE

PALOSET PER TE ZENE ME PAK VEND

KAMERA WIFI HD 720p ME FUSHEPAMJE TE GJERE

TRANSMETIM I SHPEJTE PA VONESA SIGURON VIDEO NE KOHE REALE, IDEALE PER SELFIE

RUAN LARTESI TE QENDRUESHME FALE SENSORIT PER PRESIONIN BAROMETRIK

RIKTHIM AUTOMATIK NE VENDIN E NISJES VETEM ME NJE BUTON

FUNKSIONI HIGHT/LOW REAGON SHPEJTE,

RROTULLIM 360°, 3 NIVELE SHPEJTESIE

BUTON PER RUAJTJEN E LARTESISE DHE ULJEN,

DRITA LED PER FLUTURIM NATEN

KATALOGU I DRONEVE: https://konekta.al/search?type=product&q=NOT+tag%3A__gift+AND+DRON*

KUJDES :

DRONI LIDHET ME APLIKACIONIN PERKATES, MOS E CONI LARG SA TE MESOHENI  JU LUTEMI PERDORENI NE FUSHE TE HAPUR PA PENGESA SA TJA MERRNI DOREN QE MOS TE PESONI AKSIDENTE. MOS E NGRINI KUR KA ERE OSE SHI .  BENI KUJDES ME PILOTIMIN SE NUK ESHTE  PERGJEGJESI E JONA. SHIKONI DHE VIDEO PERDORIMI NE YOUTUBE 

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.