COVER PLATIKE X-LEVEL HERO SERIES PER SAMSUNG J3 2017 / S7 EDGE / S8 / S8 PLUS / NOTE 8

Lek 600 Lek 1,000

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : COVER HERO

MARKA :  X-LEVEL

MODELI : HERO

MARKA E TELEFONIT QE PERSHTATET : SAMSUNG

MATERIALI : PC 

NGJYRA : E ZEZE / E KUQE / E KALTER / GOLD / BEZHE / ROZE

PERDORIMI : MBRON TELEFONIN TUAJ NGA GODITJET DHE GERVISHTJET E PAPRITURA, MBROJTJE E PLOTE

VECORI : MATERIAL I LEHTE DHE REZISTENT NDAJ PERDORIMIT

TJETER : PERSHTATET DERI NE DETAJE ME MODELIN E TELEFONIT,

MATERIAL I CILESISE SE LARTE, NUK ZVERDHET

NUK LE SHENJA GISHTASH,

AKSES TE PLOTE NE BUTONA DHE KONTROLLIN E TELEFONIT,

HEQJA DHE VENDOSJA E COVERIT ESHTE SHUME E LEHTE
Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.