COVER PLASTIKE SUPER TRANSPARENT TOTU FAIRY SERIES PER iPHONE 7 PLUS / 8 PLUS / X / XR

Lek 800 Lek 1,500

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : COVER FAIRY SERIES 

MARKA : TOTU

MODELI : FAIRY SERIES 

MARKA E TELEFONIT QE PERSHTATET : iPHONE

MATERIALI : PC + TPU  

NGJYRA : TRANSPARENTE

PERDORIMI : MBRON TELEFONIN TUAJ NGA GODITJET DHE GERVISHTJET E PAPRITURA, MBROJTJE E PLOTE

VECORI : MATERIAL I DURUESHEM NDAJ PERDORIMIT

TJETER : PERSHTATET DERI NE DETAJE ME MODELIN E TELEFONIT,

MATERIAL I CILESISE SE LARTE, NUK ZVERDHET

NUK PENGON KARIKIMIN ME WIRELESS

JASTEK AJRI NE KATER ANET PER MBROJTEJE TE SHUMEFISHUAR

AKSES TE PLOTE NE BUTONA DHE KONTROLLIN E TELEFONIT,

HEQJA DHE VENDOSJA E COVERIT ESHTE SHUME E LEHTE

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.