COVER PLASTIKE ME MBROJTJE 360 GRADE LIKGUS PER SAMSUNG,VJEN PA XHAM MBROJTES PARA ESHTE SI SHEMBULL

Lek 700 Lek 1,400

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : COVER PLASTIKE

MARKA : LIKGUS

MODELI : 360 PROTECTION

MARKA E TELEFONIT QE PERSHTATET : SAMSUNG

MATERIALI : TPU

NGJYRA : E ZEZE / E KUQE

PERDORIMI : MBRON TELEFONIN TUAJ NGA GODITJET DHE GERVISHTJET E PAPRITURA, MBROJTJE E PLOTE

VECORI : DIZENJIM MODERN, ME 3 PJESE PER MBROJTJE 360 GRADE TE PAJISJES TUAJ ( FOTO ESHTE ILUSTRIM DHE PRODUKTI NUK VJEN ME XHAM MBROJTES )

MATERIAL I LEHTE DHE I HOLLE, PER TE MOS RENDUAR APO PENGUAR NE PERDORIMIN E CELULARIT TUAJ, 

PERSHTATET DERI NE DETAJE ME MODELIN E TELEFONIT,

MATERIAL I CILESISE SE LARTE, NUK ZVERDHET

NUK LE SHENJA GISHTASH,

AKSES TE PLOTE NE BUTONA DHE KONTROLLIN E TELEFONIT,

HEQJA DHE VENDOSJA E COVERIT ESHTE SHUME E LEHTE

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.