COVER PLASTIKE BASEUS FROZEN GLASS PER iPHONE 12 MINI / 12 / 12 PRO / 12 PRO MAX

Lek 1,000 Lek 1,400

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : COVER PLASTIKE

MARKA : BASEUS

MARKA E TELEFONIT QE PERSHTATET : iPHONE

MATERIALI : POLIKARBONAT + TERMOPLASTIKE

NGJYRA : TRANSPARENTE E ZEZE

PERDORIMI : MBRON TELEFONIN TUAJ NGA GODITJET DHE GERVISHTJET E PAPRITURA, MBROJTJE E PLOTE,

VECORI : DIZENJIM ELEGANT, I FORTE DHE I LEHTE ME NJE SIPERFAQJE TE FORTE NGA POLIKARBONATI DHE TERMOPLASTIKA NE CEPA,

MBRON TELEFONIN TUAJ NGA GODITJET, GERVISHTJET DHE PASOJAT E RENIES NGA NJE LARTESI E KONSIDERUESHME,

TJETER : PERSHTATET DERI NE DETAJE ME MODELIN E TELEFONIT,

MATERIAL I CILESISE SE LARTE QE NUK ZVERDHET DHE NUK LE SHENJA GISHTASH,

AKSES TE PLOTE NE BUTONA DHE KONTROLLIN E TELEFONIT,

HEQJA DHE VENDOSJA E COVERIT ESHTE SHUME E LEHTE

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.