COVER LUKSOZ PLASTIKE ME GOMINE HOJAR GOLDEN BELT SERIES PER IPHONE 6 / 6S / 7 / 7 PLUS / 8 / 8 PLUS

Lek 800 Lek 1,500

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : COVER GOLDEN BELT CASE

MARKA : HOJAR

MODELI : GOLDEN BELT

MARKA E TELEFONIT QE PERSHTATET : iPHONE

MATERIALI : TPU + PU

NGJYRA : E ZEZE 

PERDORIMI : MBRON TELEFONIN TUAJ NGA GODITJET DHE GERVISHTJET E PAPRITURA

VECORI : DIZENJIM LUKSOZ UNIK ME SHKELQIM DHE SHIRIT NGJYRE FLORIRI

TJETER : PERSHTATET PLOTESISHT ME MODELIN PERKATES TE TELEFONIT

 MATERIAL I CILESISE SE LARTE,

NUK LE SHENJA GISHTASH,

AKSES TE PLOTE NE BUTONA DHE KONTROLLIN E TELEFONIT,

HEQJA DHE VENDOSJA E COVERIT ESHTE E LEHTE

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.