Cover Me Bateri Te Jashtme Te Integruar 2200mah Per Iphone 5 / 5s Dhe 3200mah Per Iphone 6 / 6s

Cover Me Bateri Te Jashtme Te Integruar 2200mah Per Iphone 5 / 5s Dhe 3200mah Per Iphone 6 / 6s
Cover Me Bateri Te Jashtme Te Integruar 2200mah Per Iphone 5 / 5s Dhe 3200mah Per Iphone 6 / 6s
Cover Me Bateri Te Jashtme Te Integruar 2200mah Per Iphone 5 / 5s Dhe 3200mah Per Iphone 6 / 6s
Cover Me Bateri Te Jashtme Te Integruar 2200mah Per Iphone 5 / 5s Dhe 3200mah Per Iphone 6 / 6s
Cover Me Bateri Te Jashtme Te Integruar 2200mah Per Iphone 5 / 5s Dhe 3200mah Per Iphone 6 / 6s
Cover Me Bateri Te Jashtme Te Integruar 2200mah Per Iphone 5 / 5s Dhe 3200mah Per Iphone 6 / 6s
Cover Me Bateri Te Jashtme Te Integruar 2200mah Per Iphone 5 / 5s Dhe 3200mah Per Iphone 6 / 6s
Cover Me Bateri Te Jashtme Te Integruar 2200mah Per Iphone 5 / 5s Dhe 3200mah Per Iphone 6 / 6s
Cover Me Bateri Te Jashtme Te Integruar 2200mah Per Iphone 5 / 5s Dhe 3200mah Per Iphone 6 / 6s
Cover Me Bateri Te Jashtme Te Integruar 2200mah Per Iphone 5 / 5s Dhe 3200mah Per Iphone 6 / 6s
Cover Me Bateri Te Jashtme Te Integruar 2200mah Per Iphone 5 / 5s Dhe 3200mah Per Iphone 6 / 6s

Cover Me Bateri Te Jashtme Te Integruar 2200mah Per Iphone 5 / 5s Dhe 3200mah Per Iphone 6 / 6s

MODELI
COLOR
Cmimi real Lek 1,500 Oferte Lek 1,000 Ulje 33%
/
  • Transporti 200 Leke jashte Tiranes / 5 Euro Jashte Shqiperie
  • Produkti eshte me Garanci
  • Produkt Origjinal
  • Pagesa ne Dorezim te produktit
  • Ne gjendje, gati per transport
  • Ne pritje
Blini super lehtë me WhatsApp

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : COVER ME BATERI TE JASHTME

MARKA : --

MODELI : POWER CASE

E PERSHTATSHME PER : iPHONE 5 / 5S   6 / 6S

KAPACITETI I BATERISE : 2200mAH /3200mAH

NGJYRA : E ZEZE / E BARDHE

MATERIALI : PC + TPU

VECORI : NJE COVER UNIK QE SHERBEN DHE SI BATERI E JASHME,

MATRIALI I CILESISE SE LARTE,

PERDORET LEHTESISHT, ME GOMINEN E BUTE DHE TE PERTHYESHME PER TE VENDOSUR TELEFONIN,

MBROJTJE E SHKELQYER NGA RENIA, GERVITSHJA, PLUHURI DHE FALE BATERISE EDHE NGA HUMBJA E ENERGJISE,

Transporti brenda Tiranes eshte falas ndersa jashte Tirane kushton 200 Leke.

-Porosia ju vjen brenda 24-48 Oreve.

Transporti ne Kosove dhe Maqedoni kushton 5 Euro.

-Porosia vjen brenda 5-7 Diteve

Te tjera nga Bateri e jashtme
Oferte
Bateri E Jashtme Remax 2500mah
remax
Oferte Lek 500 Cmimi real Lek 900 Ulje 44%