COVER LEKURE ME VEND PER KARTE DHE MBESHTETESE COBLUE PER iPHONE 7 / 8 & XS MAX

Lek 1,000 Lek 1,500

PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : COVER  CARD PARTNERMARKA :  COBLUEMODELI :  CREATIVE SERIESMARKA E TELEFONIT QE PERSHTATET : iPHONE MATERIALI : TPU + PUNGJYRA : E ZEZE / E KUQE / KAFEPERDORIMI : MBRON TELEFONIN TUAJ NGA GODITJET...

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : COVER  CARD PARTNER

MARKA :  COBLUE

MODELI :  CREATIVE SERIES

MARKA E TELEFONIT QE PERSHTATET : iPHONE 

MATERIALI : TPU + PU

NGJYRA : E ZEZE / E KUQE / KAFE

PERDORIMI : MBRON TELEFONIN TUAJ NGA GODITJET DHE GERVISHTJET E PAPRITURA, MBROJTJE E PLOTE

VECORI : MATERIAL I LEHTE DHE REZISTENT NDAJ PERDORIMIT, DIZENJIM ME VEND PER KARTE ID OSE KREDITI


TJETER : PERSHTATET DERI NE DETAJE ME MODELIN E TELEFONIT,

MATERIAL I CILESISE SE LARTE, NUK ZVERDHET

NUK LE SHENJA GISHTASH,

AKSES TE PLOTE NE BUTONA DHE KONTROLLIN E TELEFONIT,

HEQJA DHE VENDOSJA E COVERIT ESHTE SHUME E LEHTE

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.