COVER LEKURE K-DOO NOBLE COLLECTION PER iPHONE 7 / 7 PLUS / 8 / 8 PLUS / X / XS

Lek 1,100 Lek 2,000

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : COVER ME LEKURE

MARKA : K-DOO

MODELI : NOBLE COLLECTION

MARKA E TELEFONIT QE PERSHTATET : iPHONE

MATERIALI : PC LEKURE

NGJYRA : E ZEZE / BLU / KAFE / ROZE / E KUQE

PERDORIMI : MBRON TELEFONIN TUAJ NGA GODITJET DHE GERVISHTJET E PAPRITURA, MBROJTJE E PLOTE

VECORI : PAMJE FANTASTIKE, DIZENJIM ORIGJINAL ME LEKURE TE VERTETE

TJETER : PERSHTATET DERI NE DETAJE ME MODELIN E TELEFONIT,

MATERIAL I CILESISE SE LARTE, NUK ZVERDHET

NUK LE SHENJA GISHTASH,

AKSES TE PLOTE NE BUTONA DHE KONTROLLIN E TELEFONIT,

HEQJA DHE VENDOSJA E COVERIT ESHTE SHUME E LEHTE
Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.