COVER LEKURE + GOMINE REMAX CLAW SERIES RM-1669 PER iPHONE X / XS / XS MAX

Lek 900 Lek 1,200

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : COVER LEKURE

MARKA : REMAX

MODELI : CLAW SERIES 

MARKA E TELEFONIT QE PERSHTATET : iPHONE 

MATERIALI :  LEKURE + GOMINE

NGJYRA : E ZEZE / E BARDHE / E KUQE

PERDORIMI : MBRON TELEFONIN TUAJ NGA GODITJET DHE GERVISHTJET E PAPRITURA, MBROJTJE E PLOTE

VECORI :  DIZENJIM SPECIAL ME LEKURE TE VERTETE DHE GOMINE PER MBROJTE ANESORE

TJETER : PERSHTATET DERI NE DETAJE ME MODELIN E TELEFONIT,

MATERIAL I CILESISE SE LARTE SIGURON MBROJTJE 360 GRADE,

NUK LE SHENJA GISHTASH,

AKSES TE PLOTE NE BUTONA DHE KONTROLLIN E TELEFONIT,

HEQJA DHE VENDOSJA E COVERIT ESHTE SHUME E LEHTE
Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.