COVER LEKURE G-CASE PROTECTION SHELL SERIES PER iPHONE 6S / 6S PLUS / 7 / 7 PLUS / 8 / 8 PLUS / X

Lek 1,000 Lek 1,700

PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : COVER PROTECTION SHELL SERIESMARKA : G-CASEMODELI : PROTECTION SHELL SERIES MARKA E TELEFONIT QE PERSHTATET : iPHONEMATERIALI : PU  + PCNGJYRA : E ZEZE / KAFE / E KUQEPERDORIMI : MBRON TELEFONIN TUAJ NGA GODITJET DHE GERVISHTJET...
PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : COVER PROTECTION SHELL SERIES

MARKA : G-CASE

MODELI : PROTECTION SHELL SERIES 

MARKA E TELEFONIT QE PERSHTATET : iPHONE

MATERIALI : PU  + PC

NGJYRA : E ZEZE / KAFE / E KUQE

PERDORIMI : MBRON TELEFONIN TUAJ NGA GODITJET DHE GERVISHTJET E PAPRITURA, MBROJTJE E PLOTE

VECORI : DIZENJIM SPECIAL ME LEKURE TE BUTE ME NDJESI TE VECANTE NE PREKJE

TJETER : PERSHTATET DERI NE DETAJE ME MODELIN E TELEFONIT,

MATERIAL I CILESISE SE LARTE, NUK ZVERDHET

NUK LE SHENJA GISHTASH,

AKSES TE PLOTE NE BUTONA DHE KONTROLLIN E TELEFONIT,

HEQJA DHE VENDOSJA E COVERIT ESHTE SHUME E LEHTE
Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.