COVER PLASTIKE ME GOMINE DHE LEKURE TOTU JAZZ SERIES CASE PER IPHONE 7 / 7 PLUS / 8 / 8 PLUS / X

Lek 800 Lek 1,500

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : COVER JAZZ SERIES CASE

MARKA : TOTU

MODELI : JAZZ SERIES 

MARKA E TELEFONIT QE PERSHTATET : iPHONE 

MATERIALI : TPU + PC + PU

NGJYRA : E ZEZE / E KUQE / GOLD

PERDORIMI : MBRON TELEFONIN TUAJ NGA GODITJET DHE GERVISHTJET E PAPRITURA, MBROJTJE E PLOTE, MBRON LENTET E KAMERES

VECORI : DIZENJIM PER TE MBAJTUR KARTE ID, KREDITI, ETJ

TJETER : PERSHTATET PLOTESISHT ME MODELIN PERKATES TE TELEFONIT

MATERIAL I CILESISE SE LARTE,

NUK LE SHENJA GISHTASH,

AKSES TE PLOTE NE BUTONA DHE KONTROLLIN E TELEFONIT,

HEQJA DHE VENDOSJA E COVERIT ESHTE SHUME E LEHTE

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.