COVER GOMINE ME MBROJTJE TE SHUMEFISHUAR TOTU SOFT SERIES CRYSTAL E TEJDUKSHME PER iPHONE X / XS / XR / XS MAX

Lek 700 Lek 1,400

Shitur

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : COVER SOFT SERIES CRYSTAL

MARKA : TOTU

MODELI : JOYA SOFT SERIES CRYSTAL

MARKA E TELEFONIT QE PERSHTATET : iPHONE

MATERIALI : TPU 

NGJYRA : TRANSPARENTE

PERDORIMI : MBRON TELEFONIN TUAJ NGA GODITJET DHE GERVISHTJET E PAPRITURA, MBROJTJE E PLOTE

VECORI : DIZENJIM SI KRISTAL PER MBROJTJE TE SHUMEFISHUAR

TJETER : PERSHTATET DERI NE DETAJE ME MODELIN E TELEFONIT,

MATERIAL I CILESISE SE LARTE, NUK ZVERDHET

NUK LE SHENJA GISHTASH,

NUK E PENGON KARIKIMIN ME WIRELESS,

AKSES TE PLOTE NE BUTONA DHE KONTROLLIN E TELEFONIT,

HEQJA DHE VENDOSJA E COVERIT ESHTE SHUME E LEHTE

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.