COVER GOMINE ME FIBER KARBONI WK FIBER PER iPHONE X

Lek 900 Lek 1,100

PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : COVER GOMINE FIBERMARKA :  WKMODELI : FIBERMARKA E TELEFONIT QE PERSHTATET : iPHONE MATERIALI : TPU + PUNGJYRA : BLU E ERRETPERDORIMI : MBRON TELEFONIN TUAJ NGA GODITJET DHE GERVISHTJET E PAPRITURA, MBROJTJE E PLOTEVECORI : MATERIAL...
PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : COVER GOMINE FIBER

MARKA :  WK

MODELI : FIBER

MARKA E TELEFONIT QE PERSHTATET : iPHONE 

MATERIALI : TPU + PU

NGJYRA : BLU E ERRET

PERDORIMI : MBRON TELEFONIN TUAJ NGA GODITJET DHE GERVISHTJET E PAPRITURA, MBROJTJE E PLOTE

VECORI : MATERIAL I LEHTE DHE REZISTENT NDAJ PERDORIMIT ME FIBRA KARBONI

TJETER : PERSHTATET DERI NE DETAJE ME MODELIN E TELEFONIT,

MATERIAL I CILESISE SE LARTE, NUK ZVERDHET

NUK LE SHENJA GISHTASH,

AKSES TE PLOTE NE BUTONA DHE KONTROLLIN E TELEFONIT,

HEQJA DHE VENDOSJA E COVERIT ESHTE SHUME E LEHTE
Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.