COVER GOMINE TOTU PER IPHONE 7 / 7 PLUS / 8 / 8 PLUS / X

Lek 800 Lek 1,500

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : COVER SOFT SERIES FROSTED CASE

MARKA : TOTU

MARKA E TELEFONIT QE PERSHTATET : iPHONE 

 

MATERIALI : TPU 

NGJYRA : E ZEZE / E KUQE 

PERDORIMI : MBRON TELEFONIN TUAJ NGA GODITJET DHE GERVISHTJET E PAPRITURA, MBROJTJE E PLOTE, MBRON LENTET E KAMERES

VECORI : MATERIAL I LEHTE, TEKNOLOGJIA PER SHPERNDARJEN E FORCES NE RASTE GODITJESH

TJETER : PERSHTATET PLOTESISHT ME MODELIN PERKATES TE TELEFONIT

MATERIAL I CILESISE SE LARTE, NUK ZVERDHET

NUK LE SHENJA GISHTASH, 

AKSES TE PLOTE NE BUTONA DHE KONTROLLIN E TELEFONIT,

HEQJA DHE VENDOSJA E COVERIT ESHTE SHUME E LEHTE

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.