COVER GOMINE ME XHAM TE TEMPERUAR BASEUS PER IPHONE 7 / 8 / 7PLUS / 8PLUS / X

Lek 800 Lek 1,600

PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : COVER HALF TO HALF CASEMARKA : BASEUSMARKA E TELEFONIT QE PERSHTATET : iPHONE MATERIALI : TPU + PC + XHAMNGJYRA : E ZEZEPERDORIMI : MBRON TELEFONIN...
PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : COVER HALF TO HALF CASE

MARKA : BASEUS

MARKA E TELEFONIT QE PERSHTATET : iPHONE

MATERIALI : TPU + PC + XHAM

NGJYRA : E ZEZE

PERDORIMI : MBRON TELEFONIN TUAJ NGA GODITJET DHE GERVISHTJET E PAPRITURA, MBROJTJE E PLOTE

VECORI : DIZENJIM ME SHTRESE XHAMI TE TEMPERUAR

TJETER : PERSHTATET DERI NE DETAJE ME MODELIN E TELEFONIT,

MATERIAL I CILESISE SE LARTE, NUK ZVERDHET

NUK LE SHENJA GISHTASH,

AKSES TE PLOTE NE BUTONA DHE KONTROLLIN E TELEFONIT,

HEQJA DHE VENDOSJA E COVERIT ESHTE SHUME E LEHTE
Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.