COVER FLIP LEKURE MAGNETIKE BASEUS PER IPAD 10.2 INÇ ( 2019 )

Lek 2,400 Lek 3,300

PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : COVER FLIP LEKUREMARKA : BASEUSMARKA E PAJISJES QE PERSHTATET : IPADMATERIALI : LEKURE + MIKROFIBERNGJYRA : E ZEZEPERDORIMI : MBRON PAJISJEN TUAJ NGA GODITJET DHE GERVISHTJET E PAPRITURA, MBROJTJE E PLOTEVECORI : PAMJE FANTASTIKE, VEND I...

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : COVER FLIP LEKURE

MARKA : BASEUS

MARKA E PAJISJES QE PERSHTATET : IPAD

MATERIALI : LEKURE + MIKROFIBER

NGJYRA : E ZEZE

PERDORIMI : MBRON PAJISJEN TUAJ NGA GODITJET DHE GERVISHTJET E PAPRITURA, MBROJTJE E PLOTE

VECORI : PAMJE FANTASTIKE, VEND I CAKTUAR PER  IPAD,

PERSHTATET DERI NE DETAJE ME MODELIN E PAJISJES,

TJETER : MATERIAL I CILESISE SE LARTE, NUK ZVERDHET

VENDOSET LEHTESISHT TEK IPADI ME MAGNETE,

NUK LE SHENJA GISHTASH,

AKSES TE PLOTE NE BUTONA DHE KONTROLLIN E PAJISJES,

HEQJA DHE VENDOSJA E COVERIT ESHTE SHUME E LEHTE

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.