Cover Baseus Me Bateri Te Jashtme Te Integruar Per Iphone 6 / 6s / 6 Plus / 6s Plus / 7 / 8 / 7 Plus / 8 Plus / X / Xs

Cover Baseus Me Bateri Te Jashtme Te Integruar Per Iphone 6 / 6s / 6 Plus / 6s Plus / 7 / 8 / 7 Plus / 8 Plus / X / Xs
Cover Baseus Me Bateri Te Jashtme Te Integruar Per Iphone 6 / 6s / 6 Plus / 6s Plus / 7 / 8 / 7 Plus / 8 Plus / X / Xs
Cover Baseus Me Bateri Te Jashtme Te Integruar Per Iphone 6 / 6s / 6 Plus / 6s Plus / 7 / 8 / 7 Plus / 8 Plus / X / Xs
Cover Baseus Me Bateri Te Jashtme Te Integruar Per Iphone 6 / 6s / 6 Plus / 6s Plus / 7 / 8 / 7 Plus / 8 Plus / X / Xs
Cover Baseus Me Bateri Te Jashtme Te Integruar Per Iphone 6 / 6s / 6 Plus / 6s Plus / 7 / 8 / 7 Plus / 8 Plus / X / Xs
Cover Baseus Me Bateri Te Jashtme Te Integruar Per Iphone 6 / 6s / 6 Plus / 6s Plus / 7 / 8 / 7 Plus / 8 Plus / X / Xs
Cover Baseus Me Bateri Te Jashtme Te Integruar Per Iphone 6 / 6s / 6 Plus / 6s Plus / 7 / 8 / 7 Plus / 8 Plus / X / Xs
Cover Baseus Me Bateri Te Jashtme Te Integruar Per Iphone 6 / 6s / 6 Plus / 6s Plus / 7 / 8 / 7 Plus / 8 Plus / X / Xs
Cover Baseus Me Bateri Te Jashtme Te Integruar Per Iphone 6 / 6s / 6 Plus / 6s Plus / 7 / 8 / 7 Plus / 8 Plus / X / Xs
Cover Baseus Me Bateri Te Jashtme Te Integruar Per Iphone 6 / 6s / 6 Plus / 6s Plus / 7 / 8 / 7 Plus / 8 Plus / X / Xs
Cover Baseus Me Bateri Te Jashtme Te Integruar Per Iphone 6 / 6s / 6 Plus / 6s Plus / 7 / 8 / 7 Plus / 8 Plus / X / Xs
Cover Baseus Me Bateri Te Jashtme Te Integruar Per Iphone 6 / 6s / 6 Plus / 6s Plus / 7 / 8 / 7 Plus / 8 Plus / X / Xs
Cover Baseus Me Bateri Te Jashtme Te Integruar Per Iphone 6 / 6s / 6 Plus / 6s Plus / 7 / 8 / 7 Plus / 8 Plus / X / Xs
Cover Baseus Me Bateri Te Jashtme Te Integruar Per Iphone 6 / 6s / 6 Plus / 6s Plus / 7 / 8 / 7 Plus / 8 Plus / X / Xs
Cover Baseus Me Bateri Te Jashtme Te Integruar Per Iphone 6 / 6s / 6 Plus / 6s Plus / 7 / 8 / 7 Plus / 8 Plus / X / Xs
Cover Baseus Me Bateri Te Jashtme Te Integruar Per Iphone 6 / 6s / 6 Plus / 6s Plus / 7 / 8 / 7 Plus / 8 Plus / X / Xs
Cover Baseus Me Bateri Te Jashtme Te Integruar Per Iphone 6 / 6s / 6 Plus / 6s Plus / 7 / 8 / 7 Plus / 8 Plus / X / Xs
Cover Baseus Me Bateri Te Jashtme Te Integruar Per Iphone 6 / 6s / 6 Plus / 6s Plus / 7 / 8 / 7 Plus / 8 Plus / X / Xs
Cover Baseus Me Bateri Te Jashtme Te Integruar Per Iphone 6 / 6s / 6 Plus / 6s Plus / 7 / 8 / 7 Plus / 8 Plus / X / Xs
Cover Baseus Me Bateri Te Jashtme Te Integruar Per Iphone 6 / 6s / 6 Plus / 6s Plus / 7 / 8 / 7 Plus / 8 Plus / X / Xs
Cover Baseus Me Bateri Te Jashtme Te Integruar Per Iphone 6 / 6s / 6 Plus / 6s Plus / 7 / 8 / 7 Plus / 8 Plus / X / Xs
Cover Baseus Me Bateri Te Jashtme Te Integruar Per Iphone 6 / 6s / 6 Plus / 6s Plus / 7 / 8 / 7 Plus / 8 Plus / X / Xs
Cover Baseus Me Bateri Te Jashtme Te Integruar Per Iphone 6 / 6s / 6 Plus / 6s Plus / 7 / 8 / 7 Plus / 8 Plus / X / Xs

Cover Baseus Me Bateri Te Jashtme Te Integruar Per Iphone 6 / 6s / 6 Plus / 6s Plus / 7 / 8 / 7 Plus / 8 Plus / X / Xs

Size
Color
Cmimi real Lek 2,900 Oferte Lek 2,500 Ulje 14%
/
  • Transporti 200 Leke jashte Tiranes / 5 Euro Jashte Shqiperie
  • Produkti eshte me Garanci
  • Produkt Origjinal
  • Pagesa ne Dorezim te produktit
  • Ne gjendje, gati per transport
  • Ne pritje
Blini super lehtë me WhatsApp

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : COVER ME BATERI TE JASHTME

MARKA : BASEUS 

E PERSHTATSHME PER : iPHONE 6 / 6S / 6 PLUS / 6S PLUS / 7 / 8 / 7 PLUS / 8 PLUS / X / XS

KAPACITETI I BATERISE PER IPHONE 6 / 6S : 2500mAH

KAPACITETI I BATERISE PER IPHONE 7 / 8 : 5000mAH

KAPACITETI I BATERISE PER IPHONE 6 PLUS / 6S PLUS / 7 PLUS / 8 PLUS: 3650 mAH

KAPACITETI I BATERISE PER IPHONE X : 3500mAH

NGJYRA : E ZEZE

MATERIALI : PC + TPU

VECORI : NJE COVER UNIK + BATERI E JASHME WIRELESS,

MATRIALI I CILESISE SE LARTE,

PERDORET LEHTESISHT, ME GOMINEN E BUTE DHE TE PERTHYESHME PER TE VENDOSUR TELEFONIN,

MBROJTJE E SHKELQYER NGA RENIA, GERVITSHJA, PLUHURI DHE FALE BATERISE EDHE NGA HUMBJA E ENERGJISE,

KARIKON NJEKOHESIHT DY PAISJE, MBROJTJE E SHUMEFISHTE E QARKUT

Transporti brenda Tiranes eshte falas ndersa jashte Tirane kushton 200 Leke.

-Porosia ju vjen brenda 24-48 Oreve.

Transporti ne Kosove dhe Maqedoni kushton 5 Euro.

-Porosia vjen brenda 5-7 Diteve

Te tjera nga Baseus
Oferte
Pastrues Ajri Dhe Aromatizues Per Makine Baseus
baseus
Oferte Lek 2,100 Cmimi real Lek 3,400 Ulje 38%