XHAM MBROJTES ULTRA I HOLLE 0.15mm KUNDER DRITES BLU BASEUS PER iPHONE X / XS / XS MAX

Lek 800

PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : XHAM MBROJTES MARKA : BASEUS MODELI :I PERSHTASHEM PER : iPHONE FORTESIA : 9HVECORI : MBRON SHIKIMIN DHE SYTE TUAJ NGA DRITA BLU QE EMETOHET NEPERMJET EKRANIT TE TELEFONIT...

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : XHAM MBROJTES 

MARKA : BASEUS

MODELI :

I PERSHTASHEM PER : iPHONE

FORTESIA : 9H

VECORI : MBRON SHIKIMIN DHE SYTE TUAJ NGA DRITA BLU QE EMETOHET NEPERMJET EKRANIT TE TELEFONIT

ULTRA I HOLLE ME FLEKSIBILITET EKSELENT QE NUK I ZBEH REFLEKSET E PERDORIMIT,

FORTESI E MADHE DHE I SIGURTE PER PERDORUESIN,

PAMJE HD SI GJITHMONE DHE NJE DIFFERENCE SHUME E MADHE NE MBROJTJE NGA GERVISHTJET, SHENJA GISHTASH, UJI , VAJI, PLUHURI, TRONDITJET,

RUAN NGJYRAT ORIGJINALE TE EKRANIT

SIPERFAQE E LEMUAR DERI NE CEPE,

PERFORMANCE E DUKSHME DHE CILESI E LARTE

TJETER : RUAN PERFORMANCEN EDHE PAS NJE PERDORIMI TE GJATE,

ESHTE SHUME I LEHTE PER TU VENDOSUR 

PERSHTATET DERI NE DETAJE ME MODELIN E TELEFONIT

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.