Trekembesh (Tripod) Digipod Me Gjatesi Te Rregullueshme Per Foto Ose Regjistrim Video Per Kamera, Gopro, Slr, Etj. Tr472

Trekembesh (Tripod) Digipod Me Gjatesi Te Rregullueshme Per Foto Ose Regjistrim Video Per Kamera, Gopro, Slr, Etj. Tr472
Trekembesh (Tripod) Digipod Me Gjatesi Te Rregullueshme Per Foto Ose Regjistrim Video Per Kamera, Gopro, Slr, Etj. Tr472
Trekembesh (Tripod) Digipod Me Gjatesi Te Rregullueshme Per Foto Ose Regjistrim Video Per Kamera, Gopro, Slr, Etj. Tr472
Trekembesh (Tripod) Digipod Me Gjatesi Te Rregullueshme Per Foto Ose Regjistrim Video Per Kamera, Gopro, Slr, Etj. Tr472
Trekembesh (Tripod) Digipod Me Gjatesi Te Rregullueshme Per Foto Ose Regjistrim Video Per Kamera, Gopro, Slr, Etj. Tr472
Trekembesh (Tripod) Digipod Me Gjatesi Te Rregullueshme Per Foto Ose Regjistrim Video Per Kamera, Gopro, Slr, Etj. Tr472
Trekembesh (Tripod) Digipod Me Gjatesi Te Rregullueshme Per Foto Ose Regjistrim Video Per Kamera, Gopro, Slr, Etj. Tr472
Trekembesh (Tripod) Digipod Me Gjatesi Te Rregullueshme Per Foto Ose Regjistrim Video Per Kamera, Gopro, Slr, Etj. Tr472
Trekembesh (Tripod) Digipod Me Gjatesi Te Rregullueshme Per Foto Ose Regjistrim Video Per Kamera, Gopro, Slr, Etj. Tr472
Trekembesh (Tripod) Digipod Me Gjatesi Te Rregullueshme Per Foto Ose Regjistrim Video Per Kamera, Gopro, Slr, Etj. Tr472
Trekembesh (Tripod) Digipod Me Gjatesi Te Rregullueshme Per Foto Ose Regjistrim Video Per Kamera, Gopro, Slr, Etj. Tr472
Trekembesh (Tripod) Digipod Me Gjatesi Te Rregullueshme Per Foto Ose Regjistrim Video Per Kamera, Gopro, Slr, Etj. Tr472
Trekembesh (Tripod) Digipod Me Gjatesi Te Rregullueshme Per Foto Ose Regjistrim Video Per Kamera, Gopro, Slr, Etj. Tr472
Trekembesh (Tripod) Digipod Me Gjatesi Te Rregullueshme Per Foto Ose Regjistrim Video Per Kamera, Gopro, Slr, Etj. Tr472
Trekembesh (Tripod) Digipod Me Gjatesi Te Rregullueshme Per Foto Ose Regjistrim Video Per Kamera, Gopro, Slr, Etj. Tr472
Trekembesh (Tripod) Digipod Me Gjatesi Te Rregullueshme Per Foto Ose Regjistrim Video Per Kamera, Gopro, Slr, Etj. Tr472
Trekembesh (Tripod) Digipod Me Gjatesi Te Rregullueshme Per Foto Ose Regjistrim Video Per Kamera, Gopro, Slr, Etj. Tr472
Trekembesh (Tripod) Digipod Me Gjatesi Te Rregullueshme Per Foto Ose Regjistrim Video Per Kamera, Gopro, Slr, Etj. Tr472
Trekembesh (Tripod) Digipod Me Gjatesi Te Rregullueshme Per Foto Ose Regjistrim Video Per Kamera, Gopro, Slr, Etj. Tr472
Trekembesh (Tripod) Digipod Me Gjatesi Te Rregullueshme Per Foto Ose Regjistrim Video Per Kamera, Gopro, Slr, Etj. Tr472
Trekembesh (Tripod) Digipod Me Gjatesi Te Rregullueshme Per Foto Ose Regjistrim Video Per Kamera, Gopro, Slr, Etj. Tr472

Trekembesh (Tripod) Digipod Me Gjatesi Te Rregullueshme Per Foto Ose Regjistrim Video Per Kamera, Gopro, Slr, Etj. Tr472

Cmimi real Lek 6,500 Oferte Lek 3,900 Ulje 40%
/
 • Transporti 200 Leke jashte Tiranes / 5 Euro Jashte Shqiperie
 • Produkti eshte me Garanci
 • Produkt Origjinal
 • Pagesa ne Dorezim te produktit
 • Ne gjendje, gati per transport
 • Ne pritje
Blini super lehtë me WhatsApp

PERSHRKIMI I PRODUKTIT

EMRI : TREKEMBESH(TRIPOD) 

MARKA : DIGIPOD

MATERIALI : ALUMIN I ZGJEDHUR & ABS

GJATESIA E TRIPODIT ( I PALOSUR ) : 616 mm

DIAMETRI I KEMBEVE ( I PALOSUR ) : 26.5 mm

GJATESIA E TRIPODIT ( I HAPUR ) : 1700 mm

DIAMETRI I KEMBEVE ( I HAPUR ) : 23 mm

PESHA : 1200g

PESHA MBAJTESE : 2.7-5 Kg

MODELE KU APLIKOHET : KAMERA GoPro , SLR , CELULAR 

VECORI :  JU MUNDESON TE BENI FOTO, VIDEO VETES APO NE GRUP LEHTESISHT,

VIDE UNVERSALE 1/4 INÇ E PERSHTATSHME PER SHUMICEN E KAMERAVE ME PESHE MAKSIMALE DERI NE 2Kg,

ALUMIN I ZGJEDHUR I FORTE POR SHUME I LEHTE ME PERMASA KOMPAKTE PER TU MBAJTUR ME VETE KUDO PER REGJISTRIMET TUAJA,

VIDE E POSACME PER TE FIKSUAR KAMEREN E VOGEL PER AKSION OSE MBAJTESEN E TELEFONIT,

DIZENJIM ME KOKE TE RROTULLUSHME 360° DUKE JU MUNDESUAR KEND FLEKSIBEL FOTOGRAFIMI OSE VIDEO,

MBESHTETESE JO RRESHQITESE PER ME SHUME QENDRUESHMERI GJATE BERJES SE FOTOS APO VIDEOS,

MBAJTESJA MUND TE RROTULLOHET DHE 90° PER REGJISTRIME VERTIKALE,

DOREZA NE KRAHUN E MAJTE JU MUNDESON LIRI PER DOREN E DJATHE TE KRYEJE FUNKSIONIN E SHKREPJE,

KEMBE ME GJATESI TE RREGULLUESHME FALE 3 SEKTOREVE TE TYRE, VENDOSINI KUDO DHE DO TE QENDROJNE PA PROBLEM,

MANIVELE E RROTULLUESHME DHE E RREGULLUESHME PER TE NGRITUR BAZEN BASHKE ME KAMEREN,

NIVEL ME BULZE UJI PER TE KONTROLLUAR GJITHMONE STABILITETIN DHE NIVELIMIN E TRIPODIT DHE KAMERES,

FALE MATERIALIT KUNDER UJIT MUND TE PERDORET EDHE NE AMBIENTE ME UJE APO NE KOHE SHIU,

E PAJISUR ME NJE CANTE PERSONALE PER LEHTESI TRANSPORTI KUDO,

Transporti brenda Tiranes eshte falas ndersa jashte Tirane kushton 200 Leke.

-Porosia ju vjen brenda 24-48 Oreve.

Transporti ne Kosove dhe Maqedoni kushton 5 Euro.

-Porosia vjen brenda 5-7 Diteve

Oferte
Adaptor Karikimi Fast Charge Dhe MP3 Me Bluetooth Hoco
hoco
Oferte Lek 2,500 Cmimi real Lek 3,500 Ulje 29%
Oferte
Aromatizues I Vogel Makine Baseus
baseus
Oferte Lek 1,500 Cmimi real Lek 2,200 Ulje 32%
Oferte
Karikues I Shpejte Makine Me Bluetooth Dhe Mp3 Baseus
baseus
Oferte Lek 1,700 Cmimi real Lek 2,500 Ulje 32%
Oferte
Mbajtese Celulari Per Makine Me Kapje Te Dyfishte Moxom
moxom
Oferte Lek 1,200 Cmimi real Lek 1,600 Ulje 25%