SUPER KUFJE CIFT ME BLUETOOTH KUNDER UJIT ME MBAJTESE KARIKIMI BASEUS ENCOK PRO

Lek 4,900 Lek 5,300

**shikoni videon ne fund te pershkrimit**

PERSHRKIMI I PRODUKTIT 

KUJDES : MOS PERDORNI KOKE KARIKIMI TE FUQISHME FAST ,

PERDORNI KOKE NORMALE 2-2.1A


EMRI : KUFJE ME BLUETOOTH ME MBAJTESE KARIKIMI

MARKA : BASEUS

MODELI : ENCOK PRO

VERSIONI I BLUETOOTH-IT : V5 

DISTANCA E TRANSMETIMIT : 10m

KAPACITETI I BATERISE SE MBAJTESES : 400mAh

KAPACITETI I BATERISE : 37mAh

KOHA : NE KARIKIM RRETH 1 ORE / NE DEGJIM MUZIKE RETH 6 ORE / NE STANDBY RRETH 350 ORE

PERMASA : 20 x 15 x 15 mm

VECORI : TEKNOLOGJIA KUNDER UJIT DHE DJERSES, IDEALE PER AKTIVITETE NE NATYRE

DIZENJIM ERGONOMIK I REHATSHEM DHE I QENDRUESHEM, SHUME TE PERSHTATSHME GJATE USHTRIMEVE FIZIKE

MBAJTESE KARIKIMI PORTATIVE MUNDESON SHUME KARIKIME TE PLOTA PER KUFJET,

TEKNOLOGJIA TWS OFRON TINGULL TE QARTE HD ME BASS TE FUQISHEM,

TEKNOLOGJIA E BLUETOOTH-IT CSR5.0 MUNDESON LIDHJE TE SHPEJTE DHE TE STABILIZUAR, 

BUTON KONTROLLI PRAKTIK NE TRUPIN E KUFJES PER TELEFONATA DHE MUZIKE,

PERMASE E VOGEL KOMPAKTE PER TU MBAJTUR ME VETE KUDO,

KUFJET NDIZEN AUTOMATIKISHT SAPO HIQEN NGA MBAJTESJA DHE PO ASHTU FIKEN KUR FUTEN NE MBAJTESE ,

KONTROLL ME NJE KLIK I TELEFONATES DHE MUZIKES,

PESHA E VOGEL PREJ 5g MUNDESON LEHTESISHT MBAJTJEN PER NJE KOHE TE GJATE,

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.