KABELL USB ME KOKA ZINKU MOXOM MICRO DHE LIGHNTING 1m

Lek 700 Lek 1,600

PERSHRKIMI I PRODUKTITEMRI : KABELL USB ME KOKA ZINKUMARKA : MOXOMMODELI : MX-CB12GJATESIA : 1mPESHA : 50gDALJE : 2.4APERSHTATET ME : PASIJET ME ME PORTE TYP-C( P.SH HUAWEI P20)NGJYRA : E ZEZE...

PERSHRKIMI I PRODUKTIT

EMRI : KABELL USB ME KOKA ZINKU

MARKA : MOXOM

MODELI : MX-CB12

GJATESIA : 1m

PESHA : 50g

DALJE : 2.4A

PERSHTATET ME : PASIJET ME ME PORTE TYP-C( P.SH HUAWEI P20)

NGJYRA : E ZEZE / E KUQE

VECORI : KOKA PREJ ALIAZHI TE ZINKUT,

TE DURUESHME NDAJ PERDORIMIT DHE DEFORMIMIT,

DIZENJIM KLASIK QE PERSHTATET PLOTESISHT,

THURRJE ME NEJLON SI SHIRIT KUNDER NGATERRIMIT,

TEPER REZISTENT NDAJ THYERJES DHE PERDORIMIT TE PERDITSHEM,

TEKNOLOGJI PER MBROJTJE TE SHUMEFISHTE TE QARKUT,

BERTHAMA PREJ FIJESH BAKRI TE PASTER MUNDESOJNE KARIKIM DHE TRANSMETIM

TE SHPEJTE E TE STABILIZUAR TE DHENASH,

ÇIP I PERMIRESUAR SHTON ME 40% SHPEJTESINE E KARIKIMIT,

KONTAKTE NE TE DY ANET PER ME SHUME LEHTESI NE PERDORIM,

STRUKTURE ME DIZENJIM SI SHKALLE PER GJERESI TE NDRYSHME PORTASH,

PAMJE MODERNE PLOT LUKS. KA KALUAR TESTIN 48 ORESH TE PARANDALIMIT TE

NDRYSHKUT ME MJEGULL KRIPE. KONTAKTET JANE BERE ME MATERIAL ALIAZH

ZINKU DUKE PERDORUR TRAJTIMIN ME NXEHTESI CNC, FERKIMET SHKELQIMET DHE

PROCESET ME TRYSNI KRIPE. 

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.