DRON QUADCOPTER MJX BUGS 7

Lek 25,200 Lek 36,000

**shikoni videon ne fund te pershkrimit** Ne qofte se deshironi te vini te shikoni dronin nga afer per ta blere dhe tja u shpjegojme perdorimin na kontaktoni te numri 069 588 3782...

**shikoni videon ne fund te pershkrimit**

Ne qofte se deshironi te vini te shikoni dronin nga afer per ta blere dhe tja u shpjegojme perdorimin na kontaktoni te numri 069 588 3782 te lini takim 30 minuta para dhe te perfitoni nga ofertat online

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : DRON QUADCOPTER

MARKA : MJX

MODELI : BUGS B7

KAPACITETI I BATERISE : 1500mAH .BATERISE BEJINI NJE CIKEL TE PLOTE KARIKIMI 24 ORE 

KOHA : NE KARIKIM 150 MINUTA / NE FLUTURIM RRETH 12 DERI 15 MINUTA SIPAS MANUALIT POR VARET NGA KUSHTET ATMOSFERIKE DHE MENYRA E PERDORIMIT SI DHE DISTANCA E TRANSMETIMIT   - NGA TESTIMI YNE PARAPRAK  12 MINUTA DHE 23 SECONDA .

DISTANCA E TRANSMETIMIT PER KONTROLL : RRETH 300 - 500 m, LARTESIA 120m

DISTANCA E TRANSMETIMIT PER VIDEO WIFI : 200 - 300 m VETEM NEPERMPJET WIFI 5G (PRANDAJ SIGUROHUNI QE TELEFONI JUAJ TE MUNDESOJE KETE LIDHJE WIFI)

TELEKOMANDA : ME TANSMETUES 2.4GHz, KUNDER INTERFERENCES

BATERI PER TELEKOMANDEN : 4 X AA (NUK PERFSHIHEN NE PAKETIM)

KAMERA

  • 4K 5G WIFI 
  • Rezolucioni i fotove dhe vidjove : 3840 x 2160 20 
  • lentja: FOV 120 °
  • aparatura: f / 2.0
  • Sensori: 1 / 2.7 "CMOS
  • Effective Pixels: 4K
  • ISO range: 100-1600 (automatic)VECORI : OPSIONI INTELIGJENT PER T'JU NDJEKUR GJATE AKTIVITETIT TUAJ TE PREFERUAR,

KAMERA WIFI HD 4K ME FUSHEPAMJE TE GJERE PREJ 120°

TRANSMETIM I SHPEJTE PA VONESA SIGURON VIDEO NE KOHE REALE, IDEALE PER SELFIE

RUAN LARTESI TE QENDRUESHME FALE SENSORIT PER PRESIONIN BAROMETRIK

POZICIONIM ME GPS SIGURON VENDODHJE TE SAKTE TE DRONIT

RIKTHIM AUTOMATIK NE SHTEPI ME SHTYPJEN E NJE BUTONI E BEN SHUME MIQESOR PER FILLESTARET

FUNKSIONI HIGHT/LOW REAGON SHPEJTE,

KAMERA 0° DERI NE 90°

BUTON PER RUAJTJEN E LARTESISE DHE ULJEN,

PERDORNI TELEFONIN SI TELEKOMANDE NEPERMJET APLIKACIONIT BUGS GO APP

NDJEK TRAJEKTOREN QE REGJISTRONI NE EKRANIN E TELEFONIT NEPERMJET APLIKACIONIT

ME ANE TE OPSIONIT "PIKA E INTERESIT" MUND TE SPECIFIKONI NJE GODINE, OBJEKT APO POZICION RRETH TE CILIT DRONI DO TE SILLET VAZHDIMIT NE KAHUN ORAR

DRITA LED PER FLUTURIM NATEN

KUJDES : DRONI LIDHET ME APLIKACIONIN PERKATES , ME GPS  DHE MBAHET NE BEGINNER  MODE ( NE PROGRAM PER FILLESTAR )SA TJA MERRNI DOREN , KJO BEN QE MOS TJU IKI LARG. JU LUTEMI PERDORENI NE FUSHE TE HAPUR PA PENGESA SA TJA MERRNI DOREN QE MOS TE PESONI AKSIDENTE.  BENI KUJDES ME PILOTIMIN SE NUK ESHTE  PERGJEGJESI E JONA. SHIKONI DHE VIDEO PERDORIMI NE YOUTUBE

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.