COVER LEKURE ORIGJINALE PIERRE CARDIN PER SAMSUNG S7 EDGE

Lek 1,500 Lek 3,500

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : COVER LEKURE 

MARKA : PIERRE CARDIN

MODELI : PCL-P03

MARKA E TELEFONIT QE PERSHTATET : SAMSUNG

MATERIALI : TPU + PU

NGJYRA : GRI

PERDORIMI : MBRON TELEFONIN TUAJ NGA GODITJET DHE GERVISHTJET E PAPRITURA

VECORI : DIZENJIM I BUKUR ARTIZANAL ME LEKURE TE VERTETE

PAMJE LUKSOZE MODERNE ME NDJESI TE REHATSHME GJATE MBAJTJES DHE KAPJE TE QENDRUESHME

TJETER : PERSHTATET PLOTESISHT ME MODELIN PERKATES TE TELEFONIT

MATERIAL I CILESISE SE LARTE,

NUK LE SHENJA GISHTASH,

AKSES TE PLOTE NE BUTONA DHE KONTROLLIN E TELEFONIT,

HEQJA DHE VENDOSJA E COVERIT ESHTE SHUME E LEHTE

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.