BATERI E JASHTME 10000mAH BASEUS ME PORTE TYPE-C POWER DELIVERY

Lek 2,400 Lek 3,100

PERSHRKIMI I PRODUKTITEMRI : BATERI E JASHTMEMARKA : BASEUS MATERIALI : ABS + PCKAPACITETI : 10000mAHHYRJE TYPE-C: PD 5V / 2.4A MAXHYRJE LIGHTNING : DC 5V / 2.1A MAXDALJE USB-A...

Shitur

PERSHRKIMI I PRODUKTIT

EMRI : BATERI E JASHTME

MARKA : BASEUS

MATERIALI : ABS + PC

KAPACITETI : 10000mAH

HYRJE TYPE-C: PD 5V / 2.4A MAX

HYRJE LIGHTNING : DC 5V / 2.1A MAX

DALJE USB-A : DC 5V /2.4A MAX

DALJE TYPE-C : PD 5V / 3A

PERMASA : 9.2 x 6.1 x 2.2 cm

PESHA : 170g

VECORI : MATERIAL SHUME CILESOR DHE I DURUESHEM NDAJ PERDORIMIT

MUND TE KARIKOJE 2 PAISJE NJEKOHESISHT

KAPACITETI I LARTE I BATERISE MUNDESON TE KARIKONI PASIJEN DISA HERE

DIZENJIMI ME PERMASE TE VOGEL, PER TU MBAJTUR LEHTE ME VETE

PANELI DIGJITAL ME  LED TREGON SAKTESISHT NIVELIN E BATERISE

SHUME E PERSHTATSHME PER PAISJET QE KARIKOHEN ME KABELL USB

FIKET AUTOMATIKISHT KUR PAISJA KARIKOHET PLOTESISHT

PRODUKTI I CERTIFUKUAR PER CILESI DHE SIGURI

KJO BATERI E JASHTME  PERDORET PER TE GJITHE LLOJET E TELEFONAVE   MJAFTON TE KENI FISHEN PERKATESE 

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.