CANTE ME PREKJE PER MBAJTJEN E TELEFONIT ROMIX RH-02

Lek 2,000 Lek 2,800

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : CANTE PER MBAJTJEN E TELEFONIT

MARKA : ROMIX

MODELI : RH-02

PERMASA E RRIPIT : ME GJATESI TE RREGULLUESHME 60 - 90 cm

PERMASA E MBAJTESES : PER PAISJE NGA 4.7 DERI NE 5.5 INÇ

MATERIALI : NEJLON I CILESISE SE LARTE

NGJYRA : JESHILE

VECORI : MATERIAL TEPER CILESOR, I LEHTE, KUNDER LAGESHTIRES DHE REZISTENT NDAJ PERDORIMIT TE PERDITSHEM

DIZENJIM I THJESHT, ELEGANT DHE PRAKTIK PER TE LIRUAR DUART GJATE AKTIVITETEVE TE NDRYSHME

SHIRIT REFLEKTIV NE PJESEN E PERPARME PER TE RRITUR SIGURINE NE PERDORIMIN GJATE NATES

VEND PER SENDE TE VOGLA SI CELESA, LEKE, KARTE ID DHE KREDITI E SENDE TE TJERA TE DOMOSDOSHME

GJATESI  RRIPI E RREGULLUESHME ME DIZENJIM KUNDER RRESHQITJES PER QENDRUESHMERI GJATE PERDORIMIT

VENDALJE E POSACME PER KUFJE

MBULESA E TEJDUKSHME E EKRANIT ESHTE ME PREKJE KESHTU QE MUND TE PERDORNI TELEFONIN PA E NXJERRE NGA CANTA

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.